ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Συντακτική ομάδα του Stoiximabet.com σας παρουσιάσουμε τις Νόμιμες στοιχηματικές Ιστοσελίδες όπου μπορούν να Εγγραφούν απολύτως νόμιμα οι παίχτες του στοιχήματος που ζουν στην Ελλάδα. Στο παρακάτω κείμενο σας παρουσιάζουμε τις Νόμιμες Στοιχηματικές πλατφόρμες, με τα Πλεονεκτήματα τους, τα Μειονεκτήματα τους και την Αξιολόγησή τους, ώστε να έχετε μια πλήρη άποψη για όλες όσες Προβάλουμε και Διαφημίζουμε.

*Δεν επιτρέπεται να αναφερθούμε στα bonus που δίνει η κάθε ιστοσελίδα σύμφωνα με την ΕΕΕΠ, έτσι ο κάθε παίχτης μπορεί μόνο μετά την εγγραφή του να δει τι του προσφέρει ο κάθε στοιχηματικός ιστότοπος .

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά κριτήρια για να μπορέσετε να κάνετε την επιλογή σας.

Με ένα κλικ πάνω στο κάθε κουμπί μπορείτε να δείτε την Αξιολόγησή μας για την κάθε ιστοσελίδα και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

STOIXIMAN

Παίξε νόμιμα στον Stoiximan
| 21+ MGA

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ STOIXIMAN | +21 | MGA

NOVIBET

Στη Novibet… γράφεις τη δική σου ιστορία στο παιχνίδι! 21+

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ NOVIBET | 21+

BETSHOP

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr | 21+

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ BETSHOP | +21

Τι ξέρουμε για τις Στοιχηματικές Ιστοσελίδες

Μεγάλη άγνοια επικρατεί στους διαδικτυακούς παίχτες του στοιχήματος για το ποιες είναι οι Νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα.

Ο τελευταίος νόμος για τα τυχερά παιχνίδια ψηφίστηκε, όπως και οι διατάξεις που αφορούν γενικά τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια. Οι διατάξεις προστέθηκαν ως το Τέταρτο Μέρος του Ν.4002/2011.

Το τοπίο που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια με βάση την ΠΟΛ.1248/13.12.2011 οδήγησε 24 εταιρείες που δραστηριοποιούνται μέσω στοιχηματικών ιστοτόπων, να υπαχθούν εθελοντικά σε ένα μεταβατικό καθεστώς με βάση την παράγραφο 12 του άρθρου 50 του νόμου 4002/2011. Βάσει αυτού λειτουργεί το νόμιμο διαδικτυακό στοίχημα στη χώρα μας.

Νομικό καθεστώς – Στοιχηματικές Ιστοσελίδες

Ειδικά για τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, ο νόμος αναφέρει ότι η διεξαγωγή τους “ανήκει στην αποκλειστική δικαιοδοσία του Δημοσίου που την ασκεί μέσω ειδικά αδειοδοτημένων παρόχων”. Εισάγεται δηλαδή η έννοια του “παρόχου διαδικτυακού τυχερού παιγνιδιού”, ιδιότητα που αναγνωρίζεται με άδεια της ΕΕΕΠ, η οποία καθορίζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των servers και του λογισμικού.

Ο Υπουργός Οικονομικών προκηρύσσει άδειες των τυχερών παιγνιδιών μέσω του διαδικτύου, ύστερα από διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό. Οι άδειες αυτές  έχουν 5ετή διάρκεια από την κατακύρωση. Κάθε ανάδοχος μπορεί να πάρει μία άδεια. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό αυτό επιτρέπεται σε κεφαλαιουχικές εταιρίες, με καταβεβλημένο κεφάλαιο τουλάχιστον 200.000 ευρώ και για την συμμετοχή στον διαγωνισμό πρέπει να κατατεθεί εγγυητική επιστολή 100.000 ευρώ από πιστωτικό ίδρυμα.

Ο αρμόδιος ρυθμιστικός φορέας του διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα είναι η ΕΕΕΠ (Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων), η οποία αποτελεί μια ανεξάρτητη διοικητική Αρχή αρμόδια για την εποπτεία και τον έλεγχο των τυχερών παιχνιδιών  που διεξάγονται στην Ελληνική Επικράτεια.

Πως να επιλέξετε Στοιχηματική Ιστοσελίδα

Το Παρακάτω κείμενο είναι για όσους κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα σαν παίκτες του στοιχήματος, αλλά και σε όσους έχουν «καεί» στο παρελθόν από λάθος επιλογή στοιχηματικής εταιρίας στην οποία αποφάσισαν να ποντάρουν τα χρήματά τους. Πριν επιλέξετε Στοιχηματική Ιστοσελίδα θα πρέπει να μαζέψετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτήν. Στις παρακάτω γραμμές θα βρείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές για το τι θα πρέπει να προσέχετε προτού επιλέξετε Στοιχηματική Πλατφόρμα στην οποίο θα ποντάρετε.

STOIXIMAN

Παίξε νόμιμα στον Stoiximan
| 21+ MGA

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ STOIXIMAN | +21 | MGA

NOVIBET

Στη Novibet… γράφεις τη δική σου ιστορία στο παιχνίδι! 21+

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ NOVIBET | 21+

BETSHOP

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr | 21+

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ BETSHOP | +21

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Δεν τοποθετείται τυχαία πρώτη στη σειρά η αξιοπιστία, η πρώτη ερώτηση που θα πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας είναι αν η Στοιχηματική Ιστοσελίδα που επιλέγετε είναι αναγνωρισμένη και νόμιμη στον χώρο του στοιχήματος. Ένα γνωστό όνομα με αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία είναι συνήθως μια ασφαλής επιλογή για κάθε παίκτη. Τώρα, θα ρωτήσει κάποιος. Και πως θα ξέρω αν η Στοιχηματική Ιστοσελίδα που θέλω να παίξω είναι ασφαλής;

Πρώτα από όλα ρίξτε μια ματιά γύρω σας. Εφημερίδες, περιοδικά, κατά 95% διαφημίζουν μόνο αξιόπιστες ιστοσελίδες. Από εκεί και πέρα διαβάστε και τις αξιολογήσεις μας που προέρχονται απο τις δικιές μας εμπειρίες στο στοίχημα. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής απο τις ιστοσελίδες που εμείς διαφημίζουμε ως Stoiximabet και συνεργαζόμαστε, δε μας έχει τύχη περίπτωση να χαρακτηρίσουμε κάποια αναξιόπιστη.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Το συνετό είναι να επιλέξουμε μια ιστοσελίδα η οποία προσφέρει πολλές επιλογές ανάληψης για τον παίκτη. Η ανάληψη σε τραπεζικό λογαριασμό, χρεώνεται με ένα σημαντικό ποσό από κάποιες ιστοσελίδες και αυτό θα πρέπει να το ξέρετε προτού κάνετε την επιλογή σας. Στην περίπτωση που αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα, επιλέξτε μια κάρτα με χαμηλό όριο ανάληψης ώστε να αποφύγετε πιθανή υπέρβαση που θα σας κοστίσει.

Επίσης, να επισημέσουμε ότι υπάρχουν προπληρωμένες κάρτες που λειτουργούν ως πιστωτικές, με τη διαφορά ότι εσείς μπορείτε να τις «γεμίσετε» με το ποσό που θέλετε έτσι ώστε να μην ξεφύγετε από τα όρια που έχετε θέσει. Επιλέξτε μια ιστοσελίδα που δέχεται αυτή την μέθοδο πληρωμής και κατάθεσης βάσει της προπληρωμένης κάρτας που έχετε ώστε να αποφύγετε παραπανω έξοδα.

Αν έχετε paysafe card με την οποία πλέον μπορείτε και να πληρωθείτε από τις στοιχηματικές εταιρίες, επιλέξτε ιστοσελίδα που την έχει ως μέθοδο κατάθεσης και πληρωμής, το ίδιο ισχύει και για την Moneysafe, Viva, την skrill, και την Neteller.

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ

Προτού αποφασίσετε να στοιχηματίσετε σε μια ιστοσελίδα στοιχήματος, θα πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τους γενικούς κανόνες της, αλλά και τους κανόνες για κάθε άθλημα ξεχωριστά. Κυρίως για αυτά που σας ενδιαφέρουν. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους κανόνες, επικοινωνήστε με τη στοιχηματική ιστοσελίδα ζητώντας διευκρινίσεις σχετικά με αυτά που αναφέρονται.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ

Εννοείται ότι πέρα από την αξιοπιστία, θα πρέπει να επιλέγετε Στοιχηματική ιστοσελίδα, η οποία προσφέρει αξιόλογες αποδόσεις. Κάντε μια σύγκριση στις αποδόσεις  που προσφέρει σε σχέση με άλλες Στοιχηματικές και δείτε αν συμφέρει. Μια διαφορά 5% στις τιμές από μπουκ σε μπουκ, σημαίνει μακροχρόνια ζημιά 5% στο συνολικό τζίρο των κερδών σας αν επιλέξετε αυτήν με τις χαμηλότερες αποδόσεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* – BONUS* ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των Online στοιχηματικών εταιριών έναντι των επίγειων είναι ότι μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους διάφορα δώρα. Το πιο διαδεδομένο είναι η συνήθως στην πρώτη κατάθεση πολλαπλασιάζουν το ποσό που κατέθεσε ο πελάτης τους. Αρκετές εταιρίες πριμοδοτούν με bonus κατάθεσης και σε επόμενες καταθέσεις, όπως και επιστροφές χαμένων στοιχημάτων σε περίπτωση που το ματς τελείωσε 0-0, δωρεάν στοιχήματα κτλ. Πολύ διαδεδομένο είναι επίσης ότι προσφέρουν το πιο διαδεδομένο ματς της ημέρας με γκανιότα 0%.

Δυστυχώς δεν μας επιτρέπετε να αναφερθούμε που, πως και σε ποια ιστοσελίδα θα βρείτε τέτοιες προσφορές. Ο παίχτης μετά την εγγραφή του και μόνο τότε μπορεί να βρει τις προσφορές απο την εκάστοτε στοιχηματικη και να τις εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ

Μερικές Στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν στοιχήματα μόνο για τα μεγάλα πρωταθλήματα, αποκλείοντας τα πιο άγνωστα πρωταθλήματα ή προσφέρουν ελάχιστα είδη στοιχήματος για ποντάρισμα.

Ωστόσο, ένας έξυπνος μπουκμέικερ, γνωρίζει ότι όταν προσφέρει πολλές εκδηλώσεις και πολλές επιλογές, αυξάνονται και οι πιθανότητες να ποντάρουν οι πελάτες του περισσότερα χρήματα από ότι είχαν αρχικά στο μυαλό τους… Κάτι που για τους περισσότερους μπουκ σημαίνει και περισσότερες πιθανότητες για αυξημένα κέρδη.

Επιλέξτε αυτή την εταιρία που σας προσφέρει πληθώρα στοιχημάτων όπως Ασιατικά Χάντικαπ και συνδυασμούς Over, under ή G/G με σημείο, για αθλήματα ή διοργανώσεις στις οποίες πιστεύετε ότι είστε καλύτερος παίκτης.

ΟΡΟΙ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Για όσους συνηθίζουν να τα «χώνουν» χοντρά στο στοίχημα (δύσκολο στις μέρες μας, ούτε εμείς το κάνουμε), είναι αρκετά σημαντικό να ψάξουν ανά άθλημα και διοργάνωση, ποιο είναι το μάξιμουμ ποντάρισμα που δέχεται η Στοιχηματική ιστοσελίδα την οποία μελετάνε για να ανοίξουν κάποιο λογαριασμό.

ΟΡΙΑ ΚΕΡΔΩΝ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ Ή ΑΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Όσοι παίζουν μεγάλα παρολί ή αγώνες με μεγάλες αποδόσεις καλά θα κάνουν να ρίξουν μία ματιά στα όρια που έχει κάθε ιστοσελίδα ως προς το μέγιστο κέρδος ανα στοίχημα ή το μέγιστο ημερήσιο κέρδος.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Οι περισσότερες ιστοσελίδες στοιχήματος δέχονται ακόμα και πολύ μικρά ποσά ως μίνιμουμ κατάθεση, όμως υπάρχουν και κάποιες που δε δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Επίσης, αρκετές είναι αυτές που κάνουν παρακρατήσεις είτε στο ποσό κατάθεσης είτε στο ποσό ανάληψης. Δώστε προσοχή σε αυτές τις παραμέτρους για να μην έχει αντίκτυπο στην τσέπη σας

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

BETSHOP

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr | 21+

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

NOVIBET

Στη Novibet… γράφεις τη δική σου ιστορία στο παιχνίδι! 21+

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

STOIXIMAN

Παίξε νόμιμα στον Stoiximan
| 21+ MGA

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

NOVIBET

Στη Novibet… γράφεις τη δική σου ιστορία στο παιχνίδι! 21+

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

BETSHOP

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr | 21+

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NΕΑ ΑΠΟ ΤΟ HELLASBET

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ STOIXIMANΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ NOVIBETΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ BETSHOP

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΧΩΡΕΣ

 • ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ
 • ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
 • ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ
 • ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
 • ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ
 • ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

 • ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ
 • ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΙΜΕΡΑ ΝΤΙΒΙΖΙΟΝ
 • ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ
 • ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΜΠΙΟΝΑ
 • ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ
 • ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
 • ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ