παμε στοιχημα προγνωστικα

Home » Stixima - bonus στοιχηματικών εταιριών » Καταθέσεις σε στοιχηματικές εταιρίες με VIVA.
προβλέψεις στοίχημα

Καταθέσεις σε στοιχηματικές εταιρίες με VIVA.

Καταθέσεις σε στοιχηματικές εταιρίες με VIVA.

viva stoixima

VIVA CARD

Η VIVA είναι μία από τις πλέον ανερχόμενες ελληνικές εταιρίες και πρωτοπορεί στο κομμάτι των ηλεκτρoνικών υπηρεσιών. H VIVA Payments είναι αδειοδοτημένη από την Τράπεζα της Ελλάδος ως ηλεκτρονικό πιστωτικό ίδρυμα και μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες πληρωμών σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες και φυσικά αποτελεί μια εύκολη και ασφαλή μέθοδο πληρωμής για το στοίχημα.

 VIVA wallet

To VIVA wallet είναι ένα ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι απλός. Θα πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο www.vivapayments.com/el-gr  και να κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία συμπληρώνοντας τα στοιχεία της φόρμας. Στη συνέχεια και αφού ολοκληρώσετε την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε κανονικά τις υπηρεσίες. Χρησιμοποιείται όπως ακριβώς τα παραδοσιακά ηλεκτρονικά πορτοφόλια Paysafe, Paypal, Skrill ή Neteller και μπορείτε να κάνετε καταθέσεις και αναλήψεις με στοιχηματικές εταιρίες, με την προϋπόθεση πάντα να προσφέρουν και να αποδέχονται αυτή τη μέθοδο πληρωμής.

 

VIVA Spots – Κατάθεση με μετητά

Mέσω της VIVA, μπορείτε να καταθέσετε στο στοιχηματικό σας λογαριασμό και με μετρητά με την υπηρεσία VIVA Spots. Για να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας, πρέπει να ανοίξετε την ιστοσελίδα στοιχήματος. και να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής τα μετρητά. Στην οθόνη σας θα εμφανιστεί ένας κωδικός πληρωμής, τον οποίο θα πρέπει να σημειώσετε. Στη συνέχεια θα πρέπει να μεταβείτε σε ένα από τα 600+ σημεία συνεργατών της VIVΑ και να πραγματοποιήσετε την κατάθεση σας. Ο κωδικός ισχύει για 24 ώρες. Στη συνέχεια ακυρώνεται και θα πρέπει να εκδώσετε νέο από τη σελίδα της στοιχηματικής εταιρίας. Η υπηρεσία VIVA sports είναι μία καλή εναλλακτική της Paysafe card.

 

Καταθέσεις με Κάρτες

Μέσω της VIVA μπορείτε να καταθέσετε απ’ευθείας στην εταιρία στοιχήματος που επιθυμείτε μέσω πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro.

 

E – banking

Μία ακόμα δυνατότητα που παρέχει η VIVA είναι κατάθεση μετρητών μέσω e-banking (τραπεζικής μεταφοράς).

 

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙEΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ VIVA CARD EINAI:

 netbet  Betrebels Stoiximabet  Novibet 120x60  betshop-logo

Δείτε Περισσότερα Δωρεάν Προγνωστικά

 Δείτε ποιες Εταιρίες δέχονται Paysafe κάρτες.

Δείτε την Ορολογία στο Στοίχημα

Καταθέσεις με VIVA | Προγνωστικό στο στοίχημα stoiximabet.com 

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

παμε-στοιχημα-προγνωστικα

Δείτε επίσης

Επιστρέφει στ’ αστέρια ο Ολυμπιακός

Επιστρέφει στ’ αστέρια ο Ολυμπιακός!

Επιστρέφει στ’ αστέρια ο Ολυμπιακός Μετά από διάλειμμα ενός έτους, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στους ομίλους ...

παμε στοιχημα προγνωστικα