παμε στοιχημα προγνωστικα

Home » Skrill
προβλέψεις στοίχημα

Skrill

Οι αναλήψεις μέσω κάρτας Skrill

Ανάλογα με την χώρα διαμονής σας, η Skrill υποστηρίζει αναλήψεις μέσω τραπεζικής μεταφοράς και πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (VISA). Ενδέχεται να απαιτείται επαλήθευση πριν από την πρώτη σας ανάληψη ή κάποια στιγμή, ανάλογα με το status του λογαριασμού σας και τις επαληθεύσεις που έχετε ολοκληρώσει προηγουμένως.

Γνωρίζουμε ότι αυτές οι διαδικασίες ασφαλείας μπορεί να μην είναι βολικές, αλλά υπάρχουν για να διασφαλίζουμε ότι τα χρήματα αποστέλλονται στον σωστό αποδέκτη.

Οι αναλήψεις μέσω κάρτας Skrill είναι μια πρόσθετη επιλογή που προτιμούν πολλοί πελάτες.

Ασφαλείς και εύκολες διαδικτυακές αγορές

Η Skrill ανταποκρίνεται ευέλικτα στις ανάγκες σας. Κάντε τις αγορές σας και πληρώστε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας είτε τα χρήματα στο λογαριασμό  σας, είτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, είτε τις χρεωστικές ή πιστωτικές σας κάρτες. Όποια μέθοδο πληρωμής κι αν επιλέξετε, τα οικονομικά σας στοιχεία παραμένουν ασφαλή. Έτσι μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας ελεύθερα και ευέλικτα.

Κάντε τις αγορές σας με την Προπληρωμένη Skrill MasterCard®

Νιώστε την ελευθερία στις αγορές σας, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε σημείο. Προστατευθείτε με μία Προπληρωμένη Skrill MasterCard: καθώς η κάρτα δεν είναι συνδεδεμένη με κάποιον τραπεζικό λογαριασμό και το διαθέσιμο υπόλοιπό της είναι μόνο το ποσό που της έχετε πιστώσει, η SKRILL σας δίνει ασφάλεια και σας επιτρέπει να διατηρείτε τον έλεγχο. Οι διαδικτυακές αγορές με την Προπληρωμένη Κάρτα   είναι εντελώς δωρεάν, ενώ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, όπως οποιαδήποτε άλλη κάρτα MasterCard.


 

Ασφαλείς αγορές με τη SKRILL .

  • τα στοιχεία της κάρτας και του τραπεζικού λογαριασμού σας δεν αποκαλύπτονται ποτέ
  • δεκτή σε περισσότερες από 156.000 διαδικτυακές επιχειρήσεις παγκοσμίως
  • αποκλειστικές προσφορές
  • χρησιμοποιήστε την Προπληρωμένη Skrill MasterCard® για τις διαδικτυακές και φυσικές αγορές σας

Μπορειται να αποκτήσετε την Κάρτα SKRILL  κανοντας κλικ σε ένα από τα banner της σελίδας.

 

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα

προγνωστικα στοιχηματος

Αφήστε μια απάντηση

παμε στοιχημα προγνωστικα