παμε στοιχημα προγνωστικα

προβλέψεις στοίχημα

MoneySafe MasterCard

moneysafe

                      MoneySafe MasterCard

 

 

Πως Λειτουργεί

Η MoneySafe κάρτα είναι μια επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη MasterCard® κάρτα που εκδίδεται επιτόπου. Λειτουργεί περίπου όπως οποιαδήποτε άλλη MasterCard αλλά το ότι είναι προπληρωμένη σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από αυτά που είναι διαθέσιμα στη κάρτα σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη MoneySafe MasterCard σε καταστήματα λιανικής, στο διαδίκτυο και σε όλα τα ATM παγκοσμίως οπουδήποτε οι MasterCard κάρτες είναι αποδεκτές.

Ενεργοποιήστε τη κάρτα σας εύκολα και γρήγορα μέσω της διαδικτυακής ενεργοποίησης (online web activation) και είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τη καινούργια σας MoneySafe MasterCard.

Γιατί Προπληρωμένη;

  • Πλήρης MasterCard® κάρτα
  • Χωρίς πιστωτικό έλεγχο
  • Παρακολούθηση λογαριασμού της κάρτας μέσω του online λογαριασμού σας
  • Χρειάζεται απλά να είστε άνω των 18 ετών για να την αγοράσετε

Η MoneySafe κάρτα είναι μια επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη MasterCard κάρτα που εκδίδεται επιτόπου.

Λειτουργεί περίπου όπως οποιαδήποτε άλλη MasterCard αλλά το ότι είναι προπληρωμένη σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από αυτά που είναι διαθέσιμα στη κάρτα σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη MoneySafe MasterCard σε καταστήματα λιανικής, στο διαδίκτυο και σε όλα τα ATM παγκοσμίως οπουδήποτε οι MasterCard κάρτες είναι αποδεκτές.

moneysafe

Διαδικτυακά Παιχνίδια

  • Διαδικτυακά παιχνίδια ( Στοίχημα – Καζίνο σε όλες τις εταιρείες )
  • Apple’s application και iTunes store
  • Google Play Store, PayPal και πολλά άλλα

Με τη προπληρωμένη MoneySafe MasterCard® μπορείτε να κάνετε αγορές στο διαδίκτυο με ασφάλεια οπουδήποτε το σήμα της MasterCard επιδεικνύεται. Οι προσωπικές πληροφορίες του λογαριασμού της τραπέζης σας και των πιστωτικών σας καρτών παραμένουν ασφαλείς και προστατευμένες .Οι αγορές σας φαίνονται μόνο στο διαδικτυακό σας λογαριασμό και ποτέ δε θα λάβετε μια κατάσταση με τις συναλλαγές σας στη διεύθυνση σας. Φυσικά η MoneySafe κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε αγορές στα: Apples App Store, iTunes store, Google play store, Facebook και μπορείτε να τη συνδέσετε με το λογαριασμό σας στη PayPal.

moneysafe

Πως αποκτω την MoneySafe MasterCard

Αγοράστε ένα κουπόνι MoneySafe αξίας €10 από ένα καταστημα που βρίσκεται δίπλα σας ( βρειτε το πιο κοντινό κατάστημα ΕΔΩ.) και έπειτα από τη σελίδα της MoneySafe παραγγείλετε την κάρτα σας.

Σε λίγες ημέρες θα έχετε την MoneySafe MasterCard στα χέρια σας.

Για να βρείτε τα σημεία πώλησης για τα κουπόνια κάντε κλικ εδώ.

Τώρα πλέον θα μπορείτε να φορτώνετε χρήματα στην κάρτα σας αγοράζοντας κουπόνια MoneySafe από κάποιο κοντινό σας κατάστημα. Και θα μπορείτε ελεύθερα να την χρησιμοποιήσετε σε on- line αγορές ,σε καταστήματα λιανικής, στο διαδίκτυο και σε όλα τα ATM παγκοσμίως οπουδήποτε οι MasterCard κάρτες είναι αποδεκτές.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το stoiximabet σας δίνει την δυνατότητα σε κάθε άρθρο να σχολιάζεται ελεύθερα. Η συντακτική ομάδα θα σας παρακαλούσε τα σχόλια  να είναι σε  ανάλογο επίπεδο με τα περιεχόμενα της σελίδας, και  να γράφεται αν είναι δυνατόν στα ελληνικά, καλύτερα Ελληνικά και ανορθόγραφα παρά greeklish. Το stoiximabet δεν έχει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Δεν θα επιτραπεί υβριστικό περιεχόμενο, ούτε δημοσιεύσεις για διαφημιστικό σκοπό.

Σε κάθε σχόλιο σας δίνεται η δυνατότητα να αυξήσετε τα bet coins σας. Περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ …. bet coins.

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

παμε-στοιχημα-προγνωστικα

Δείτε επίσης

Επιστρέφει στ’ αστέρια ο Ολυμπιακός

Επιστρέφει στ’ αστέρια ο Ολυμπιακός!

Επιστρέφει στ’ αστέρια ο Ολυμπιακός Μετά από διάλειμμα ενός έτους, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στους ομίλους ...

παμε στοιχημα προγνωστικα