Ποιες είναι οι νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα;

Αυτή είναι η μοναδική λίστα με τις νόμιμες στοιχηματικές που θα χρειαστείς.

Οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα παραμένουν υπό μεταβατικό καθεστώς από το τέλος του 2013. Στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει απέκτησαν άδεια για δραστηριοποίηση στην ελληνική αγορά σύμφωνα με την εφαρμογή του Νόμου 4002/2011 (Α180) και βάσει της παραγράφου 12 του άρθρου 50.

Η ΕΕΕΠ έχει δημιουργήσει και ανανεώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη λεγόμενη blacklist των στοιχηματικών εταιριών και πιο συγκεκριμένα των ιστότοπων που χρησιμοποιούν.

Η λίστα που θα βρείτε παρακάτω αφορά τα site που χρησιμοποιούν οι αδειοδοτημένες νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος. Άλλα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα βάσει κάποιου αποκλειστικού πάροχου στοιχηματισμού και άλλα «πατούν» πάνω σε κάποια εκ των νόμιμων αδειών για να δέχονται στοιχήματα στην ελληνική επικράτεια.

Το σημαντικό και στις δύο περιπτώσεις για τον παίκτη, ο οποίος ουσιαστικά μας ενδιαφέρει, είναι πως αμφότερες οι περιπτώσεις λογίζονται ως νόμιμες.

Συνεπώς, το βασικότερο είναι οι ιστότοποι στους οποίους παίζετε στόιχημα από την Ελλάδα να αναφέρουν την ύπαρξη και τον αριθμό της αδειοδότησης τους.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως αν βρίσκεστε σε άλλες χώρες της Ευρώπης ή του πλανήτη, καλό θα είναι να συμβουλευτείτε την εκεί Νομοθεσία γιατί βρισκόμαστε ακόμα πολύ μακριά από έναν ενιαίο Ευρωπαϊκό Νόμο (πόσω μάλλον παγκόσμιο) όσες προσπάθειες κι αν κάνουν οι αρμόδιες Αρχές.

Οι καλύτερες νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος

Στο HellasBet.com συνεργαζόμαστε μόνο με τις καλύτερες ιστοσελίδες στοιχήματος στην Ελλάδα, οι οποίες είναι και οι πιο ασφαλείς.

Εξάλλου, φάνηκε στην πορεία όλων αυτών των χρόνων, πως όταν οι χρήστες μας παίζουν στοίχημα στις νόμιμες στοιχηματικές, το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο.

 

Leave a Comment