Βάση η Σίβασπορ για το 6.49 της Παρασκευής

Betατζής προγνωστικά

 

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του Stoiximabet!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Ένα από τα τελευταία γεμάτα ΠΣΚ είναι αυτό που ξεκινάει σήμερα… Η μελέτη για το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Παρασκευής (03/05) έβγαλε τρία σημεία, με πιο δυνατό τη Μπασακσεχίρ. Ο Μπετατζής κράτησε τη συγκεκριμένη επιλογή σε μονό και τα πόνταρε και τρία μαζί σε παρολί του 6.00+.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Ξεκινάμε από τη “Μπάσα”. Ιστορικές στιγμές στην τουρκική ομάδα, η οποία είναι πρώτη στη βαθμολογία με 62 βαθμούς. Η Γαλατά είναι στους 60 και την κυνηγάει αλλά έρχεται από γκέλα. Κάτι που έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στη Μπασακσεχίρ. Η τελευταία είναι εξαιρετική εκτός έδρας, με απολογισμό 9-4-2 και τέρματα 21-9. Αντιμετωπίζει ομάδα που ναι μεν το… παλεύει εντός έδρας (6-5-4) αλλά βαθμολογικά είναι αδιάφορη. Έτσι κι αλλιώς, η Σίβασπορ δεν είναι κάτι τρομερό ποιοτικά, επομένως κρατάμε το διπλό.

Από εκεί και πέρα, μου κάνει το 2.00 στον άσο της Ελσίνκι επί της Ίλβες. Η παραδοσιακά καλύτερη ομάδα της Φινλανδίας ξεκίνησε τη χρονιά άσχημα, με 2-3-1 στο πρωτάθλημα κι αποκλεισμό από το Κύπελλο. Η Ίλβες είναι τους 10 βαθμούς, είναι από τις καλές ομάδες της λίγκας, ωστόσο δεν έχει την εμπειρία της Ελσίνκι, ενώ κυνηγάει και την κατάκτηση του Κυπέλλου, η οποία συνεπάγεται ευρωπαϊκή έξοδο. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, ο άσος στο 2.00 κρίνεται αποδεκτός για ποντάρισμα.

Πολύ καλές πιθανότητες επαλήθευσης έχει και το διπλό της Πάτερμπορν απέναντι στη Μπίλεφελντ. Πέρα από τη διαφορά ποιότητας, υπάρχει και… διαφορά κινήτρου. Οι φιλοξενούμενοι είναι στους 54 βαθμούς και παλεύουν για την άνοδο στη Bundesliga, την ώρα που οι γηπεδούχοι με 40 βαθμούς είναι ουσιαστικά αδιάφοροι. Η Πάτερμπορν κάνει γκέλες εκτός έδρας (6-3-6), ωστόσο παίζει σε μία βατή έδρα (6-2-7) και το διπλό παίζει σε καλές αποδόσεις για ποντάρισμα.

Καλή τύχη μάγκες!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Οι επιλογές του Μπετατζή:

Ελσίνκι – Ίλβες: 1 (2.00)
Μπίλεφελντ – Πάτερμπορν: 2 (1.88)
Σίβασπορ – Μπασακσεχίρ: 2 (1.73)

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι από το Stoiximan.gr

προγνωστικα στοιχηματος