Τσάμπιονς Λιγκ στο 15.74

Betατζής προγνωστικά

 

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του Stoiximabet!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Η Κυριακή ήταν εξαιρετική για τον Μπετατζή. Για ένα γκολ χάσαμε το απόλυτο, αν και όποιος ακολούθησε την τακτική μας με μονά και σύστημα 3-4 έβγαλε καλό κέρδος. Συνεχίζουμε. Το πρόγραμμα έχει Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, θα ασχοληθούμε κυρίως με την πρώτη διοργάνωση.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Πρώτη στάση στο Αστάνα – Κλουζ. Δύο αρκετά ποιοτικές ομάδες, που θέλουν να προχωρήσουν στα προκριματικά. Βάσει ταλέντου, δεν τους χωρίζουν πολλά και η πρόκριση μοιάζει ανοιχτή σε κάθε σενάριο. Το δεδομένο, όμως, είναι πως η Αστάνα είναι πιο έτοιμη. Το πρωτάθλημα Καζακστάν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, την ώρα που η Κλουζ βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τον παράγοντα έδρα μας οδηγούν στον άσο.

Στο Νόμε Κάλιου – Σκεντίγια 79 θα πάμε με το φαβορί. Οι φιλοξενούμενοι είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από τους γηπεδούχους, ωστόσο το διπλό στο 1.55 κρίνεται unfair για ποντάρισμα. Γι' αυτό και θα το δέσουμε με το under 3,5. Η Σκεντίγια 79 θα το πάει το ματς εκεί που θέλει, θα ελέγξει τον ρυθμό και το πιο πιθανό σενάριο είναι να νικήσει με ελεγχόμενο σκορ. Και το 2.05 προφανώς είναι πολύ καλύτερο από το 1.55 του απλού διπλού.

Πάμε και στο Σαράγεβο – Σέλτικ. Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει ένα μεγάλο φαβορί, τους φιλοξενούμενους, αλλά το πρώτο ματς κρύβει παγίδες. Ο λόγος είναι πως οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα έδρας, όπως κάθε ομάδα από τα Βαλκάνια. Η Σέλτικ, όμως, θα το ελέγξει το ματς, θα το πάει εκεί που θέλει και το πιο πιθανό σενάριο είναι το σκορ να μείνει χαμηλά. Το 1.75 του under 2,5 κρίνεται fair για ποντάρισμα.

Ελεγχόμενο ρυθμό περιμένουμε και στο Σούντουβα – Ερυθρός Αστέρας. Οι Λιθουανοί ποιοτικά δεν έχουν το ταλέντο για να κοντράρουν τους Σέρβους, αλλά λόγω έδρας κι επειδή έχουν αγωνιστικό ρυθμό -καθώς το πρωτάθλημα τους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη- μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον Ερυθρό Αστέρα. Ένα γκολ μπορούν να το βρουν, αλλά το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει. Κοντά στον διπλασιασμό το 2-3 γκολ, μοιάζει ως το πιθανότερο σενάριο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Καλή τύχη μάγκες!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Οι επιλογές του Μπετατζή:

Αστάνα – Κλουζ 1 (2.25)
Νόμε Κάλιου – Σκεντίγια 2 & under 3,5 (2.05)
Σαράγεβο – Σέλτικ Under 2,5 (1.75)
Σούντουβα – Ερυθρός Αστέρας 2-3 γκολ (1.95)

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι από το Stoiximan.gr