Τριάδα προκριματικών στο 6.92

Betατζής προγνωστικά

 

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του Stoiximabet!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, είχε τα καλά του αλλά και τα κακά του. Προχωράμε σ’ ένα πρόγραμμα με Εθνικές ομάδες, το οποίο ναι μεν μας έδωσε μερικές ημέρες χαλάρωσης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αδιάφορο. Μία τριάδα έχει κρατήσει στο παιχνίδι του ο Μπετατζής από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Πέμπτης (05/09).

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Ξεκίνημα από την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδα στη Φινλανδία. Καθοριστικό παιχνίδι, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει χάσει έδαφος βαθμολογικά και ο στόχος της συμμετοχής στο Euro 2020 μοιάζει να απομακρύνεται. Βέβαια, πλέον στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται νέος προπονητής κι αυτό θα βελτιώσει το κλίμα. Κακή ομάδα σε καμία περίπτωση δεν έχουμε και με σωστή διαχείριση, το Χ στο ημίχρονο μοιάζει εφικτό. Ρεαλιστικό σενάριο που πληρώνει μάλιστα πολύ καλά.

Την ίδια ώρα, η Ελβετία δοκιμάζεται απέναντι στην Ιρλανδία. Αμφότερες τα πηγαίνουν εξαιρετικά στην προκριματική φάση του Euro 2020 με τους Ιρλανδούς να έχουν 10 βαθμούς σε 4 αναμετρήσεις και τους Ελβετούς 4 σε 2 αγώνες. Αμφότερες θα παίξουν με σκοπιμότητα για το αποτέλεσμα, ωστόσο υπάρχει μπόλικο ταλέντο και στα δύο ρόστερ, επομένως το σενάριο να δούμε πολλά τέρματα μοιάζει να έχει καλές πιθανότητες. Και μάλιστα πληρώνει εξαιρετικά!

Τέλος, θα εμπιστευτούμε την Ισπανία. Έχει κάνει το 4/4 έως τώρα και φαίνεται πως πολύ σύντομα θα κλειδώσει και μαθηματικά τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Euro 2020. Η Ρουμανία κι αυτή τα πηγαίνει καλά έως τώρα, ποιοτικά, όμως, δεν μπορεί να κοντράρει τους Ισπανούς, οι οποίοι έχουν το ταλέντο να μπουν από νωρίς μπροστά στο σκορ κι έπειτα να διαχειριστούν το προβάδισμα για να πληρώσουν το διπλό με over 1,5 στο “τίμιο” 1.70.

Καλή τύχη μάγκες!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Οι επιλογές του Μπετατζή:

Φινλανδία – Ελλάδα: Χ ημίχρονο (1.83)
Ιρλανδία – Ελβετία: G/G (2.22)
Ρουμανία – Ισπανία: 2 & over 1,5 (1.70)

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι από το Stoiximan.gr