Στο 7.68 με στόχο νέο 3/3!

Betατζής προγνωστικά

 

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του Stoiximabet!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Το βράδυ της Πέμπτης ήταν εξαιρετικό για τον Μπετατζή, καθώς γράψαμε ακόμα ένα απόλυτο και συνεχίζουμε με κέρδος. Με τριάδα θα πορευτούμε και στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής (08/09). Στόχος το ίδιο αποτέλεσμα, με συνολικη απόδοση 7.68 αυτή τη φορά.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Πρώτη στάση στο Αρμενία εκεί όπου η τοπική Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει τη Βοσνία. Καθοριστικό ματς για τους δύο αντιπάλους και η απόφασή μας είναι να δείξουμε εμπιστοσύνη στην ποιοτικότερη ομάδα. Η Βοσνία έχει μονάδες που με μία ενέργεια μπορούν να κάνουν τη διαφορά και έχοντας χάσει έδαφος στη μάχη της πρόκρισης στο Euro 2020, αξίζει να βάλει κανείς στο διπλό στο παιχνίδι του.

Στο άλλο ματς του Ομίλου -όπου συμμετέχει και η Εθνική μας ομάδα- η Φινλανδία υποδέχεται την Ιταλία. Οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται στις πρώτες θέσεις κι έχουν αυξήσει τις πιθανότητες τους για να παρουσία στην τελική φάση. Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως θα δούμε παιχνίδι σκοπιμότητας, όπου δύσκολα θα ανοίξει ο ρυθμός. Το 2-3 γκολ τιμάται στο 2.00 και είναι η επιλογή μας, ωστόσο εναλλακτικά υπάρχει και το Χ ημίχρονο.

Τέλος, στο Σουηδία – Νορβηγία θα εμπιστευτούμε την έδρα. Οι Σουηδοί είναι πάνω από τους Νορβηγούς στην κατάταξη, κάτι που σημαίνει πως εφόσον πάρουν τη νίκη -όπως περιμένουμε- θα αυξήσουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά τους. Η έδρα παραδοσιακά παίζει σημαντικό ρόλο σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις και το 1.97 μας καλύπτει για να ρισκάρουμε στην επιλογή του άσου.

Καλή τύχη μάγκες!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Οι επιλογές του Μπετατζή:

Αρμενία – Βοσνία: 2 (1.95)
Φινλανδία – Ιταλία: 2-3 γκολ (2.00)
Σουηδία – Νορβηγία: 1 (1.97)

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι από το Stoiximan.gr