Τετράδα Κυριακής στο 15.47

Betατζής προγνωστικά

 

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του Stoiximabet!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Την ώρα που οι περισσότεροι συνεχίζεται τις βουτιές σας, ο Μπετατζής κάθισε στον υπολογιστή να μελετήσει για το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής (04/08). Και λίγο πριν πάρω κι εγώ τον δρόμο για την παραλία, ξεχώρισα μία τετράδα με συνολική απόδοση πάνω από 15.00!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Ξεκίνημα από ένα δυνατό φαβορί. Η Ρέιντζερς, με τον Στίβεν Τζέραρντ στο τιμόνι της, επανέρχεται στα… γνωστά της επίπεδα. Μπορεί ακόμα -θεωρητικά- να μην βρίσκεται στο επίπεδο της Σέλτικς, αλλά είναι ανώτερη από τις περισσότερες ομάδες στη Σκωτία. Και φέτος θέλει να το δείξει με εμφατικό τρόπο. Απέναντι της η Κιλμάρνοκ, που προβλημάτισε στο Europa League. Θα δείξουμε εμπιστοσύνη στη Ρέιντζερς και θα κρατήσουμε το διπλό.

Συνεχίζουμε με έναν «σκληρό» άσο από τη Ρωσία. Το ματς στο οποίο θα επικεντρωθούμε είναι το PFC Σότσι – Ούφα. Οι γηπεδούχοι είναι απογοητευτικοί στο ξεκίνημα, δεν έχουν βρει δίχτυα και δεν έχουν βαθμό έως τώρα. Βέβαια, το δύσκολο πρόγραμμα τους δικαιολογεί, αλλά είναι γεγονός πως διαθέτουν αρκετά ποιοτικό ρόστερ και η εικόνα τους πρέπει να διορθωθεί άμεσα. Η Ούφα ως αντίπαλος προσφέρεται και στο 2.30 μπορούμε να πάρουμε το ρίσκο και να στηρίξουμε τον άσο.

«Σκληρός» άσος -και σε ανάλογη μάλιστα απόδοση- είναι κι αυτός στο Στρόμεν – Γιερβ στη Νορβηγία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση εσχάτως κι αυτό ακριβώς το φορμάρισμα θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε. Η Στρόμεν ανεβαίνει, έχει και ως σύμμαχο την έδρα και δεδομένα η Γιερβ είναι στα μέτρα της. Δεν είναι εύκολη υπόθεση τα συγκεκριμένα σημεία στη Νορβηγία, αλλά βάσει των όσων έχουμε δει από τους γηπεδούχους τον τελευταίο μήνα, στο 2.30 λέμε… ναι.

Τέλος, στο Μπενφίκα – Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία περιμένουμε γκολ και από τις δύο μεριές. Μπορεί να κρίνεται ένας τίτλος, ωστόσο ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και είναι δεδομένο πως αμφότερες θα θελήσουν να δοκιμάσουν πράγματα και προφανώς δεν είναι απόλυτα έτοιμες. Ποιότητα υπάρχει και στα δύο ρόστερ, επομένως το 1.85 κρίνεται κάτι παραπάνω από λογικό για ποντάρισμα.

Καλή τύχη μάγκες!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Οι επιλογές του Μπετατζή:

Κιλμάρνοκ – Ρέιντζερς: 2 (1.62)
PFC Σότσι – Ούφα: 1 (2.25)
Μπενφίκα – Σπόρτινγκ: G/G (1.85)
Στρόμεν – Γιερβ: 1 (2.30)

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι από το Stoiximan.gr