παμε στοιχημα προγνωστικα

Home » Stixima - bonus στοιχηματικών εταιριών » Tα combo φέρνουν την «εκτόξευση» στα κέρδη!
προβλέψεις στοίχημα

Tα combo φέρνουν την «εκτόξευση» στα κέρδη!

Tα combo φέρνουν την «εκτόξευση» στα κέρδη!

Καλό το καθιερωμένο «1-Χ-2», αλλά σε αρκετές περιπτώσεις- σχεδόν πάντα για τις ομάδες μεγαθήρια- δεν… πληρώνει όσο θα ήθελες. Μήπως ήρθε η ώρα να τη δεις αλλιώς;

Τα combo στοιχήματα της betshop.gr συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών και αυτό οφείλεται, φυσικά, στις υψηλές αποδόσεις που προσφέρουν!

Μία επιλογή, δηλαδή, που σου ζητά τον συνδυασμό στοιχημάτων και η οποία για να φέρει κέρδος θα πρέπει να επιβεβαιωθούν όλα τα ζητούμενα. Συνήθως το «πάντρεμα» αυτό των επιλογών αφορά τα κλασικά «1-Χ-2» με Under/Over και Goal/No Goal!

Και για όσους δεν έχουν προλάβει ακόμη να… μυηθούν στα combo στοιχήματα θα δώσουμε ένα απλό παράδειγμα: Το 1.10 για τη νίκη της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με τη Λας Πάλμας σε αφήνει αδιάφορο! Εάν όμως συνδυάσεις τη νίκη των Καταλανών με το Goal, τότε θα δεις σαφώς ανεβασμένη απόδοση! Για να το «πιάσεις» θα πρέπει ο συνδυασμός αυτός να επιβεβαιωθεί, να νικήσει δηλαδή η Μπαρτσελόνα και στο ίδιο παιχνίδι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες!

Σε κάθε παιχνίδι που θα επιχειρήσεις να στοιχηματίσεις, η επιλογή combo θα αναγράφεται σε ξεχωριστή κατηγορία, προκειμένου να της βρεις εύκολα και με ένα απλό κλικ να σου παρουσιαστούν οι διαθέσιμες επιλογές!

στοχημα προγνωστικά ποδοαφαίρου

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

παμε-στοιχημα-προγνωστικα

Δείτε επίσης

Επιστρέφει στ’ αστέρια ο Ολυμπιακός

Επιστρέφει στ’ αστέρια ο Ολυμπιακός!

Επιστρέφει στ’ αστέρια ο Ολυμπιακός Μετά από διάλειμμα ενός έτους, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στους ομίλους ...

παμε στοιχημα προγνωστικα