Συναρπαστική προσφορά ημέρας στο Σουηδία-Αγγλία!

Συναρπαστική προσφορά ημέρας στο Σουηδία-Αγγλία!

Το Παγκόσμιο συνεχίζεται δυναμικά έχοντας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, με δυνατές αναμετρήσεις γεμάτες πάθος και ένταση και ακόμα πιο έντονες ανατροπές. H φάση των 8 συνεχίζεται το Σάββατο (17:00) με μια πολύ σπουδαία αναμέτρηση, καθώς η Σουηδία αντιμετωπίζει την Αγγλία.

Οι Σκανδιναβοί, αφού πέρασαν δύσκολα το εμπόδιο των Ελβετών, βρίσκονται σε προημιτελική φάση Παγκοσμίου για πρώτη φορά μετά το 1994. Η ομάδα του κόουτς Άντερσον, έχει παρουσιάσει εξαιρετική σταθερότητα σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης και φιλοδοξεί πλέον να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδο της στα ημιτελικά έπειτα από 24 χρόνια. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να περάσουν το τεράστιο εμπόδιο των Άγγλων οι οποίοι ξόρκισαν τον κακό δαίμονα των πέναλτι απέναντι στους Κολομβιανούς και πέρασαν στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκειτ, έχει ως στόχο την είσοδο στην τετράδα της διοργάνωσης έπειτα από 28 χρόνια, με την τελευταία φορά να είναι το 1990!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας