Στοίχημα : η Ορολογία των στοιχηματικών εταιριών

Στοίχημα – Ορολογία

 

Στο Στοίχημα οι περισσότερες εταιρείες στο Internet χρησιμοποιούν  Αγγλικές ορολογίες. Δείτε μια απλή επεξήγηση των στοιχηματικών όρων:

Accumulator Bet ή Parlay ή Roll-up Bet – Παρολί

Είναι το στοίχημα στο οποίο ο παίκτης συνδυάζει δύο ή περισσότερα γεγονότα στο ίδιο κουπόνι . Ο παίκτης θα κερδίσει το στοίχημα μόνο αν πιάσει όλα τα γεγονότα.

Ante post Bet ή  Μακροχρόνιο στοίχημα

Τέτοιο στοίχημα μπορεί να είναι ο πρωταθλητής κάποιας διοργάνωσης κ.ά. O παίκτης μπορεί να τοποθετήσει το Στοίχημα μέχρι και μήνες πριν προκύψει το τελικό αποτέλεσμα του γεγονότος στο οποίο ποντάρει.

Arbitrage

 Είναι το ποντάρισμα σε γεγονός που εξασφαλίζει σίγουρο κέρδος . Ο παίκτης είναι δυνατό να έχει σίγουρο κέρδος συνδυάζοντας κατάλληλα τις αποδόσεις που υπάρχουν στην αγορά ανεξάρτητα από την τελική έκβαση στο Στοίχημα στο οποίο ποντάρει . Π.χ. σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ένας παίκτης μπορεί να βρει σε μία εταιρία τη νίκη του Ολυμπιακού με απόδοση 2.10 και σε κάποια άλλη εταιρία τη νίκη του Παναθηναϊκού  σε απόδοση 2.25 . Αν ο παίκτης ποντάρει χρηματικό ποσό και στα 2 σημεία θα έχει εξασφαλισμένο κέρδος απο το Στοίχημα, ανεξάρτητα αν θα κερδίσει ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός.

Asian Handicap ή  Ασιατικό Χάντικαπ

 Είναι ειδικό Στοίχημα στο οποίο ο Bookmaker δίνει πλεονέκτημα σε μία ομάδα . Το νικητήριο αποτέλεσμα προκύπτει από την πρόσθεση του πλεονεκτήματος στο τελικό αποτέλεσμα. Αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι ισοπαλία, το ποσό που έχει ποντάρει ο παίκτης θα επιστραφεί σε αυτόν . Π.χ. ένας Bookmaker δίνει  Asian Handicap στον αγώνα Ίντερ – Μίλαν 0:0 . Ο παίκτης που θα ποντάρει σε νίκη είτε της Ίντερ είτε της Μίλαν εξασφαλίζει με αυτόν το Στοίχημα ότι σε περίπτωση ισοπαλίας δεν θα χάσει το κουπόνι . Σε περίπτωση ισοπαλίας η απόδοση για το συγκεκριμένο γεγονός θεωρείται ότι είναι 0,90 ή το 1.

Back ή Κατά

Χρησιμοποιείται κυρίως στα ανταλλακτήρια στοιχημάτων και είναι το ποντάρισμα υπέρ κάποιου σημείου.

Bank ή Τράπεζα

Είναι ένα ή περισσότερα στάνταρ σημεία που έχουν παιχτεί σε ένα σύστημα . Αν χαθεί το Bank σε ένα σύστημα (ή τουλάχιστον ένα από τα Banks) , χάνεται ολόκληρο το Στοίχημα .

Betting Exchange ή Ανταλλακτήριο στοιχηματισμού.

Είναι η τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς τη μεσολάβηση κάποιου Bookmaker . Ένας παίκτης δεν αγοράζει απόδοση για ένα γεγονός από έναν Bookmaker αλλά από κάποιον άλλον παίκτη ο οποίος μπορεί να προσφέρει καλύτερη απόδοση για το γεγονός αυτό . Ουσιαστικά , είναι η δυνατότητα που προσφέρουν κάποιες εταιρίες ώστε ένας παίκτης να μετατρέπεται ο ίδιος σε bookmaker.

Betting Limits ή Όρια στοιχηματισμού.

Είναι τα όρια στοιχηματισμού μέσα στα οποία μπορεί να ποντάρει ένας παίκτης . Τα όρια αυτά καθορίζονται από τον Bookmaker ο οποίος καθορίζει το ελάχιστο και το μέγιστο ποντάρισμα σε κάθε Στοίχημα.

Bookings ή Σύνολο καρτών.

Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει αν το άθροισμα των καρτών σε έναν αγώνα είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο από το όριο που έχει θέσει ο Bookmaker . Η κάθε κίτρινη κάρτα μετράει για 10 πόντους και η κάθε κόκκινη μετράει για 25 πόντους.

Bookmaker ή Μπουκ.

Αλλιώς λέγεται και bookie. Είναι αυτός που βγάζει αποδόσεις για αθλητικά και μη γεγονότα και στη συνέχεια δέχεται στοιχήματα.

Canadian σύστημα ή Super Yankee Accumulator (Σύστημα στα Ελληνικά 2,3,4,5): Περιλαμβάνονται 5 επιλογές . Το σύστημα αυτό δημιουργεί 1 πεντάδα , 5 τετράδες , 10 τριάδες , και 10 δυάδες . Για να κερδίσει το Στοίχημα θα πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον τα 2 σημεία.

Chalk ή Favourite ή Φαβορί.

Είναι το σημείο με την μικρότερη απόδοση σε ένα γεγονός.

Clean Sheet to Keep ή Θα δεχτεί γκολ η ομάδα.

Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης ποντάρει στο αν μία ομάδα θα δεχτεί ή όχι γκολ στη διάρκεια ενός αγώνα.

Dead heat.

Είναι η περίπτωση κατά την οποία , σε ένα αθλητικό γεγονός δύο ή περισσότεροι συμμετέχοντες καταλαμβάνουν την ίδια θέση.

Decimal Odds ή Ευρωπαϊκές αποδόσεις.

Είναι οι δεκαδικές αποδόσεις στο Στοίχημα που χρησιμοποιούνται και στην Ελλάδα . Οι αποδόσεις αυτές είναι του τύπου 1,50 . Για να υπολογίσει ένας παίκτης το καθαρό κέρδος του , θα πρέπει , αρχικά , να πολλαπλασιάσει την απόδοση του γεγονότος με το ποσό πονταρίσματος και στην συνέχεια να αφαιρέσει το αρχικό ποντάρισμα.

Double Chance ή Διπλή ευκαιρία.

Με το στοίχημα αυτό ο παίκτης περιλαμβάνει στο Στοίχημα του τα 2 από τα 3  πιθανά αποτελέσματα που μπορεί να έχει ένα αθλητικό γεγονός (π.χ. σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα Γιουβέντους – Μίλαν ο παίκτης μπορεί να ποντάρει στο 1Χ του αγώνα αν δεν πιστεύει ότι θα κερδίσει η Μίλαν).

Draw no bet.

Είδος στοιχηματισμού στο οποίο το προσφερόμενο γεγονός εάν έρθει ισόπαλο , σου επιστρέφεται το ποσό στοιχηματισμού που έχεις ποντάρει.

European Handicap ή Ευρωπαϊκό Χάντικαπ.

Είναι το στοίχημα στο οποίο μία ομάδα έχει ακέραιο προβάδισμα σε σχέση με την αντίπαλο της . Στο Στοίχημα αυτό υπάρχουν 3 πιθανά αποτελέσματα σε αντίθεση με το Ασιατικό χάντικαπ.

Even Money.

Είναι το Στοίχημα με απόδοση 2,00 . Ονομάζεται έτσι γιατί επιστρέφει κέρδος ίσο με το ποσό του πονταρίσματος.

Fair Bet ή Δίκαιο στοίχημα.

Είναι το σημείο στο Στοίχημα το οποίο ο παίκτης πιστεύει ότι η απόδοση του ανταποκρίνεται στις πιθανότητες επαλήθευσης του.

Fantasy Game ή Φανταστικό παιχνίδι.

Είναι ένα Στοίχημα που προσφέρουν μερικοί Bookmakers ανάμεσα σε ομάδες που παίζουν με διαφορετικούς αντιπάλους . Στο τέλος προσθέτουμε τα γκολ που έβαλαν οι ομάδες στα δικά τους παιχνίδια και προκύπτουν τα τελικά αποτελέσματα . Π.χ. έστω ότι παίζουν Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με σκορ 0-2 και ΑΕΚ  – ΠΑΟΚ  1-0 . Ο Bookmaker δίνει στο Fantasy στοίχημα το ματς Παναθηναϊκός – ΑΕΚ το οποίο θεωρείται ότι έχει τελικό αποτέλεσμα 1-2.

First Goal ή Ομάδα που θα σκοράρει πρώτη.

Είναι το ειδικό Στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη ανεξάρτητα από το τελικό σκορ.

First Goal Minute

Είναι το ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει το χρονικό σημείο στο οποίο θα μπει το πρώτο γκολ του αγώνα ανεξάρτητα από την ομάδα που θα σκοράρει.

First Half Bet ή Ημίχρονο.

Είναι το ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης ποντάρει στο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ενός αγώνα.

Fixed Odds ή Αποδόσεις.

Αφορούν κάποιο γεγονός και είναι αυτές που καθορίζουν το κέρδος που μπορεί να προκύψει αν κερδηθεί το στοίχημα.

Fractional Odds ή Κλασματικές αποδόσεις.

Είναι οι αποδόσεις που συνηθίζονται από τους Βρετανούς Bookmaker . Π.χ τέτοιων αποδόσεων είναι το 2/3 . Όταν χρησιμοποιούνται αυτές οι αποδόσεις το καθαρό κέρδος υπολογίζεται με τον πολλαπλασιασμό της απόδοσης με το ποντάρισμα.

Gamble ή Τζόγος.

Έκφραση για το ποντάρισμα ή στοιχηματισμό σε γεγονότα.

Goal Scorer Shirts Total.

Ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει αν το άθροισμα των αριθμών των φανελών των παικτών που σκόραραν και για τις 2 ομάδες ξεπερνάει ή όχι ένα όριο που έχει θέσει ο Bookmaker.

Goliath σύστημα ή Σύστημα στα Ελληνικά 2,3,4,5,6,7,8

Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 8 σημεία . Δημιουργεί 1 οκτάδα , 8 επτάδες , 28 εξάδες , 56 πεντάδες , 70 τετράδες , 56 τριάδες και 28 δυάδες . Για να κερδίσει ένας παίκτης θα πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον 2 από τα επιλεγμένα σημεία.

Halftime ή Ημίχρονο.

Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης ποντάρει στο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ενός αγώνα.

Halftime / Fulltime ή Ημίχρονο/Τελικό.

Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης καλείται σε ένα αγώνα να ποντάρει στο αποτέλεσμα του ημιχρόνου του , όσο και στο τελικό αποτέλεσμα του.

Handicap ή Line ή Χάντικαπ.

Είναι το προβάδισμα που δίνεται σε μία ομάδα . Δίνεται συνήθως από τον Bookmaker σε ομάδες που εμφανίζουν μεγάλη διαφορά σε δυναμικότητα με σχέση με τις αντιπάλους της με σκοπό να προσφέρει στοίχημα με καλύτερη απόδοση . Π.χ. σε ένα αγώνα Γερμανία – Λουξεμβούργο ένας Bookmaker μπορεί να δώσει Handicap 0:2 στο Λουξεμβούργο . Αυτό σημαίνει ότι για να θεωρηθεί άσσος στο στοίχημα , η Γερμανία πρέπει να κερδίσει με 3 ή περισσότερα γκολ.

Head to Head ή Ποιος θα κερδίσει ανάμεσα σε δύο.

Είναι ειδικό στοίχημα σε πολλά αθλητικά γεγονότα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει ανάμεσα σε 2 συμμετέχοντες (παίκτης ή ομάδα) ποιος θα τερματίσει σε καλύτερη θέση.

Hedge ή Hedging

Είναι το ποντάρισμα στο αντίθετο αποτέλεσμα σε σχέση με το αρχικό στοίχημα που έχει τοποθετήσει ένας παίκτης . Με τον τρόπο αυτό μειώνεται το ποσό που μπορεί να χάσει ο παίκτης αν δεν επιβεβαιωθεί το αρχικό του ποντάρισμα.

Heinz σύστημα ή Σύστημα στα Ελληνικά 2,3,4,5,6

Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 6 σημεία . Δημιουργεί μία εξάδα , 6 πεντάδες , 15 τετράδες , 20 τριάδες και 15 δυάδες . Για να κερδίσει κάποιος πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον 2 από τα επιλεγμένα σημεία.

Juice ή Γκανιότα.

Το κέρδος του Bookmaker από ένα γεγονός.

Lay

Χρησιμοποιείται στα ανταλλακτήρια στοιχημάτων και είναι η προσφορά απόδοσης κάποιου σημείου από έναν παίκτη σε έναν άλλον.

Live Betting ή Ζωντανό στοίχημα.

Είναι το στοίχημα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα . Ο Bookmaker δίνει αποδόσεις , που μεταβάλλονται ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα , για γεγονότα που αφορούν το ματς.

Live Score ή Ζωντανό σκορ.

Είναι εργαλείο που επιτρέπει στους παίκτες να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη ενός αγώνα.

Lucky 15 σύστημα ή Σύστημα στα Ελληνικά 1,2,3,4

Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 4 σημεία . Δημιουργεί μία τετράδα , 4 τριάδες , 6 δυάδες και 4 μονά στοιχήματα . Για να κερδίσει ο παίκτης πρέπει να επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 1 από τα επιλεγμένα σημεία του.

Lucky 31 σύστημα ή Σύστημα στα Ελληνικά 1,2,3,4,5.

Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 5 σημεία . Δημιουργεί μία πεντάδα , 5 τετράδες , 10 τριάδες , 10 δυάδες και 5 μονά στοιχήματα . Για να κερδίσει ο παίκτης πρέπει να επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 1 από τα επιλεγμένα σημεία του.

Lucky 63 σύστημα ή Σύστημα στα Ελληνικά 1,2,3,4,5,6

Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 6 σημεία . Δημιουργεί μία εξάδα , 6 πεντάδες , 15 τετράδες , 20 τριάδες , 15 δυάδες και 6 μονά στοιχήματα . Για να κερδίσει ο παίκτης πρέπει να επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 1 από τα επιλεγμένα σημεία του.

Mobile Betting.

Είναι η δυνατότητα που δίνουν οι Bookmaker στους παίκτες του να τοποθετήσουν το στοίχημα τους μέσω κινητού τηλεφώνου.

Money Line ή Αμερικανικές αποδόσεις.

Στις αμερικάνικες αποδόσεις ο bookmaker προσφέρει αποδόσεις που έχουν διαφορετική μορφή . Εμφανίζεται το ποσό που πρέπει να ποντάρει κανείς για να κερδίσει 100$ ή πόσα μπορεί να κερδίσει κάποιος αν ποντάρει 100$.

Multi Corner.

Είναι ειδικό Στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει αν το γινόμενο του αριθμού των κόρνερ του πρώτου ημιχρόνου με τον αριθμό των κόρνερ του δεύτερου ημιχρόνου ξεπερνάει ή όχι το όριο που έχει θέσει ο bookmaker.

No Offer

Είναι η κατάσταση στην οποία ο Bookmaker δεν προσφέρει αποδόσεις για κάποιο γεγονός.

Non Runner

Όταν ένας συμμετέχων έχει δηλωθεί να τρέξει σε μία κούρσα και τελικά δεν τρέχει.

Odds ή Αποδόσεις

Είναι οι αποδόσειςστο  Στοίχημα που αφορούν κάποιο γεγονός και είναι αυτές που καθορίζουν το κέρδος που μπορεί να προκύψει αν κερδηθεί το Στοίχημα . Υπάρχουν οι δεκαδικές , οι κλασματικές και οι αμερικάνικες αποδόσεις.

Outcome.

Το αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Outsider ή Rag ή Underdog

Είναι η ομάδα ή ο αθλητής που έχει τις λιγότερες πιθανότητες να κερδίσει και για αυτό και η απόδοση για αυτό το σημείο είναι υψηλότερη.

Over Broke

Είναι η κατάσταση στην οποία έχει προκύψει ένα σίγουρο Στοίχημα με συνδυασμό αποδόσεων σε ένα στοίχημα δύο πιθανών αποτελεσμάτων.

Over / Under

Είναι ειδικό Στοίχημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει αν ο αριθμός των γκολ που θα επιτευχθούν σε έναν αγώνα θα είναι περισσότερα ή λιγότερα από το όριο που έχει θέσει ο Bookmaker . Το πιο συνηθισμένο ποδοσφαιρικό στοίχημα είναι το Over / Under 2.5 γκολ.

Overlay

Είναι το σημείο του στοιχήματος το οποίο ο παίκτης πιστεύει ότι οι πιθανότητες επαλήθευσης του είναι μεγαλύτερες από την απόδοση που δίνει ο Bookmaker.

Patent Σύστημα ή Σύστημα στα ελληνικά 1,2,3

Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 3 επιλογές . Δημιουργεί 1 τριάδα , 3 δυάδες και 3 μονά στοιχήματα. Για να κερδίσει το σύστημα ένας παίκτης θα πρέπει να επιβεβαιωθεί τουλάχιστον το 1 σημείο.

Postponed Match ή Αναβληθέν αγώνας

Σε τέτοιες περιπτώσεις ο εκάστοτε Bookmaker εφαρμόζει τις δικές του πολιτικές . Υπάρχουν Bookmaker οι οποίοι υπολογίζουν τον αγώνα αυτόν ως μονάδα , ενώ άλλοι περιμένουν τη διεξαγωγή του τις επόμενες μέρες.

Push

Η επιστροφή του ποσού στοιχηματισμού λόγω ακύρωσης ενός γεγονότος ή ισοπαλίας.

Score Bet ή Ακριβές σκορ και σκόρερ

Είναι ειδικό Στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει το τελικό αποτέλεσμα και τον πρώτο ή τελευταίο σκόρερ σε ένα αγώνα.

Scorecast

Στοίχημα που συνδυάζει τον πρώτο σκόρερ του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα σε ένα στοίχημα με μία απόδοση.

Second Place Bet ή Στοίχημα για την 2η θέση

Ο παίκτης προβλέπει την ομάδα ή τον αθλητή που θα πάρει τη δεύτερη θέση σε μία διοργάνωση.

Single Bet ή Μονό αποδεκτό στοίχημα

Η πιο απλή μορφή στοιχήματος . Ο παίκτης τοποθετεί το στοίχημα του επιλέγοντας ένα μόνο σημείο σε ένα γεγονός.

Special Bets ή Ειδικά στοιχήματα

Τα ειδικά στοιχήματα είναι εξειδικευμένα στοιχήματα που αφορούν κάποιο αθλητικό γεγονός . Υπάρχει μεγάλη γκάμα από ειδικά στοιχήματα. Μερικά από τα στοιχήματα αυτά είναι:

Stake

Το ποσό που ποντάρει ένας παίκτης σε κάποιον αγώνα.

Straight ή Straight Wager

Είναι το ποντάρισμα στο 1,Χ ή 2 ενός αγώνα.

Super Heinz ή Σύστημα στα ελληνικά 2,3,4,5,6,7

Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 7 σημεία . Δημιουργεί μία επτάδα , 7 εξάδες , 21 πεντάδες , 35 τετράδες , 35 τριάδες και 21 δυάδες . Για να κερδίσει κάποιος πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον 2 από τα επιλεγμένα σημεία.

Sure Bet

Είναι το σίγουρο Στοίχημα το οποίο διασφαλίζει σίγουρο κέρδος στους παίκτες. Αυτό μπορεί να γίνει με κατάλληλο συνδυασμό αποδόσεων που κυκλοφορούν στην αγορά.

System Bet ή Σύστημα

Είναι ένα Στοίχημα στο οποίο ο παίκτης έχει επιλέξει έναν αριθμό από γεγονότα και ζητάει να επιβεβαιωθεί ένας αριθμός από αυτά . Με το σύστημα ο παίκτης εξασφαλίζει ότι μπορεί να κερδίσει κάποια χρήματα ακόμα και αν δεν επιβεβαιωθούν κάποια από τα γεγονότα που έχει επιλέξει.

Teaser

Είναι το Στοίχημα στο οποίο ο παίκτης ορίζει το ύψος του χάντικαπ που θέλει να ποντάρει . Η απόδοση του στοιχήματος μεταβάλλεται ανάλογα με το ύψος του χάντικαπ.

Third Place Bet ή Στοίχημα 3ης θέσης

Ο παίκτης προβλέπει ποιος αθλητής ή ομάδα θα πάρει τη 3η θέση σε μία διοργάνωση.

Three Way

Είναι το Στοίχημα το οποίο έχει 3 πιθανά αποτελέσματα.

Tie ή Ισοπαλία

Όταν δεν προκύπτει νικητής σε κάποιο γεγονός.

Total Points Number ή Σύνολο πόντων

Είναι Στοίχημα που συνηθίζεται σε αγώνες μπάσκετ και ο παίκτης προβλέπει αν το σύνολο των πόντων που θα επιτευχθούν θα υπερβεί ή όχι το όριο που έχει θέσει ο bookmaker.

Trading

Είναι η τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς τη μεσολάβηση του Bookmaker . Ένας παίκτης δεν αγοράζει απόδοση για ένα γεγονός από έναν Bookmaker αλλά από κάποιον άλλον παίκτη ο οποίος μπορεί να προσφέρει καλύτερη απόδοση για το γεγονός αυτό.

Treble

Είναι το ποντάρισμα στον συνδυασμό 3 σημείων.

Two way

Είναι το Στοίχημα σε γεγονότα με 2 πιθανά αποτελέσματα . Πχ τέτοια γεγονότα είναι το μπάσκετ, το βόλεϊ κ.ά.

Value Betting

Είναι το ποντάρισμα σε σημεία των οποίων η πιθανότητα επαλήθευσης εκτιμά ο παίκτης ότι είναι υψηλότερη σε σχέση με την πιθανότητα στην απόδοση που έχει δώσει ο Bookmaker . Εκτιμά δηλαδή ο παίκτης ότι η απόδοση ενός σημείου είναι πολύ υψηλότερη από όσο θα έπρεπε να είναι.

Victory Bet ή Νικητής Διοργάνωσης

Στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει τον νικητή διοργάνωσης.

Wager

Έκφραση για το ποντάρισμα ή στοιχηματισμό σε γεγονότα.

Yankee ή Σύστημα στα ελληνικά 2,3,4

Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 4 σημεία . Δημιουργεί μία τετράδα , 4 τριάδες και 6 δυάδες . Για να κερδίσει κάποιος πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον 2 από τα επιλεγμένα σημεία.

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα

Για να λαμβάνεις τα σημεία μας

Κάνε Εγγραφή με το email σου και θα λαμβάνεις τα σημεία μας ΔΩΡΕΑΝ!

Από τους γκουρού μας!