Στο 6.96 με βάση τη στατιστική

Betατζής προγνωστικά

 

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του Stoiximabet!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Με την ελπίδα οι επιδόσεις μας στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Τετάρτης να είναι αυτές που θέλουμε (σ.σ. είχαμε ξεκινήσει καλά είναι η αλήθεια) προχωράμε στο πρόγραμμα της Πέμπτης (16/05). Η μελέτη της στατιστικής έβγαλε μία καλή τριάδα, στην οποία αξίζει να ρισκάρουμε.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Πρώτη στάση στα ΗΑΕ και πιο συγκεκριμένα στο Αλ Ιτιχάντ Κάλμπα – Ντίμπα Αλ Φουτζαϊράχ. Ένα πρωτάθλημα που παραδοσιακά σημειώνονται πολλά τέρματα και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε κι απόψε. Οι γηπεδούχοι έχουν 16/24 over 2,5 φέτος και οι φιλοξενούμενοι 20/24, παράλληλα, όμως, αμφότερες παρουσιάζουν πολύ καλή συμπεριφορά στα over 3,5. Οι γηπεδούχοι έχουν επαληθεύσει το σημείο 13 φορές σε 24 ματς και οι φιλοξενούμενοι 12 σε 24. Μάλιστα, και οι δύο έχουν πάνω από 50% εντός κι εκτός έδρας (7/12 συγκεκριμένα), άρα το 1.88 κρίνεται fair για ποντάρισμα.

Περνάμε στη Σουηδία. Ακόμα είναι νωρίς, καθώς γνωρίζετε πως το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα μας κρατάει συντροφιά όλο το καλοκαίρι. Στο Γκέτεμποργκ – Μάλμε, όμως, αξίζει να ρισκάρουμε στο over 2,5. Πολύ ποιοτικές ομάδες και οι δύο κι έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με μία τάση προς τα πολλά τέρματα. Οι γηπεδούχοι έχουν 7/8 στο σύνολο και 3/3 εντός έδρας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν 4/8 συνολικά και 2/4 στις αναμετρήσεις μακριά από το κοινό τους. Το 1.85 έχει πολύ καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Φινάλε στη δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας. Η Βιλ υποδέχεται τη Βαντούζ. Πάνω κάτω στο… ίδιο καζάνι βράζουν οι δύο αντίπαλοι, με το 2-3 γκολ να μοιάζει συνετή επιλογή και στοιχηματικά να αξίζει την προσοχή μας. Οι γηπεδούχοι σε 16 εντός έδρας αναμετρήσεις έχουν επιβεβαιώσει το σημείο 11 φορές, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 9/16 εκτός έδρας. Το 2.00 που συναντάμε στο λογικό εύρος των 2-3 τερμάτων χωράει στο παιχνίδι μας.

Καλή τύχη μάγκες!

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Οι επιλογές του Μπετατζή:

Αλ Ιτιχάντ Κάλμπα – Ντίμπα Αλ Φουτζαϊράχ: Over 3,5 (1.88)
Γκέτεμποργκ – Μάλμε: Over 2,5 (1.85)
Βιλ – Βαντούζ: 2-3 γκολ (2.00)

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι από το Stoiximan.gr

προγνωστικα στοιχηματος