Χάαλαντ λαμπρός την οδηγεί

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Βδομάδα κυπέλλων η συγκεκριμένη με αρκετές αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα σε πολλές χώρες. Το βάρος μας θα πέσει κυρίως σε Αγγλία και Γερμανία, ενώ παράλληλα θα υπάρξει επιλογή και από το πρωτάθλημα Γαλλίας από τις 3 αναμετρήσεις που διεξάγονται σήμερα. Στην αρχική σελίδα του σάιτ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λειψία μαζί με το προγνωστικό της αναμέτρησης. Πάμε στα υπόλοιπα…

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ για το κύπελλο Γερμανίας. Παιχνίδι με ξεκάθαρα φαβορί την Μπορούσια, καθώς η Βέρντερ έρχεται από δύο σερί ήττες από Χόφενχαίμ (0-3) και Άουγκσμπουργκ (2-1), την ώρα που η Ντόρτμουντ έρχεται από 3 σερί πεντάρες φέτος έχοντας τον Χάαλαντ σε εξαιρετική κατάσταση με 7 γκολ σε 3 ματς! Το κύπελλο αποτελεί στόχο για τους φιλοξενούμενους και με την φορά που έχουν μπορούν να περάσουν εύκολα από την Βρέμη. Επιλογή μου το 2 & Over 2,5 στο 1,85 του Stoiximan.

Επόμενη στάση στα δικά μας λημέρια της Αγγλίας για τους επαναληπτικού κυπέλλου. Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Κάρντιφ – Ρέντινγκ. Οι δύο ομάδες συναντιούνται τρίτη φορά μέσα σε λίγες μέρες, με τις προηγούμενες δύο να λήγουν ισόπαλες με σκορ 1-1. Έχουν την τάση στα αμφίσκορα, με την Κάρντιφ να έρχεται από 9/10 G/G και τη Ρέντινγκ από 6/9 προσφάτως. Καθόλου απίθανο να δούμε άλλο ένα σήμερα, με το G/G στο 1,73 της Betshop να είναι δικαίως πολύ πιθανό.

Συνέχεια με το Όξφορντ – Νιούκαστλ. Το 0-0 στο πρώτο ματς δίνει μεγάλες ελπίδες στην Όξφορντ να ελπίζει σε πρόκριση στην έδρα της, καθώς και η Νιούκαστλ δεν πείθει στα εκτός έδρας ματς. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας συνήθως σκοράρουν, όπως έκαναν και κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για το Λιγκ Καπ πριν από περίπου δύο μήνες (1-3), με τη Νιούκαστλ εκτός έδρας να είναι πιο χαλαρή, έχοντας έρθει ισόπαλη τελευταία στο κύπελλο με τη Ρότσντεϊλ (1-1). Πολύ πιθανό να δούμε και εδώ το G/G στο εξίσου πιθανό 1,75 της Betshop.

Κλείνω με τη Γαλλία και το Λιλ – Ρεν. Ενδιαφέρον παιχνίδι με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες. Η Λιλ κέρδισε με 1-2 το Στρασβούργο και παρέμεινε στην τέταρτη θέση και η Ρεν επικράτησε με 3-2 της Ναντ και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα. Αμφότερες δεν συναντούν πρόβλημα στο γκολ, αλλά αμυντικά δεν είναι και οι πιο σταθερές του πρωταθλήματος. Η Λιλ έρχεται από 3/4 G/G προσφάτως και η Ρεν από 3 σερί G/G το τελευταίο διάστημα. Θεωρώ πως το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 και το G/G στο 1,99 της Betshop είναι αρκετά ψηλό για τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Αυτά για σήμερα και κλείσαμε. Τα ξαναλέμε αύριο με τις νεότερες επιλογές. Καλή τύχη στα δελτία σας!

Leave a Comment