Φινάλε της σεζόν με γκολ

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Μπορεί να απουσιάζει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό η Πρέμιερ Λιγκ από το σημερινό κουπόνι, ωστόσο το φινάλε του πρωταθλήματος στη Γερμανία δίνει μία άλλη νότα στο στοιχηματικό κομμάτι. Επιλογές υπάρχουν φυσικά και από Ελλάδα, αλλά και από το κύπελλο Αγγλίας, ωστόσο πριν ξεκινήσω να τονίσω πως τα Άστον Βίλα – Γουλβς και Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν μπορείτε να τα διαβάσετε αναλυτικά στην αρχική σελίδα του σάιτ. Πάμε στα υπόλοιπα…

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Λεβερκούζεν – Μάιντζ. Ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς η Λεβερκούζεν είναι αυτή που θέλει δική της νίκη και παράλληλα ήττα της Γκλάντμπαχ από την Χέρτα για να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η αυτοκτονία της Μπάγερ την προηγούμενη αγωνιστική με την ήττα από την Χέρτα (2-0) την έβγαλε εκτός τετράδας και λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων από την Γκλάντμπαχ, υστερεί ακόμα και σε ισοβαθμία (στο -2 τώρα). Ψάχνει ουσιαστικά ένα θαύμα σήμερα, παίζοντας απέναντι στην αδιάφορη Μάιντζ που δεν έχει φυσικά να χάσει τίποτα παίζοντας ελεύθερα. Ο άσσος θα επιβεβαιωθεί εύκολα ή δύσκολα και μάλλον και με πολλά γκολ. Επιλογή το 1 & Over 3,5 στο 2,07 του Stoiximan .

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από την ουρά και το Βέρντερ Βρέμης – Κολωνία. Η Βέρντερ έχει 28 βαθμούς και η Φορτούνα έχει 30 (παίζει εκτός με Ουνιόν Βερολίνου), με τις δύο ομάδες να μάχονται για την θέση των μπαράζ. Σε ισοβαθμία μετράει η διαφορά τερμάτων, με τη Βέρντερ να υστερεί για 4 γκολ, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που η ίδια κερδίσει και η Φορτούνα έρθει ισόπαλη, θέλει τουλάχιστον νίκη με 4-0. Αν η Φορτούνα χάσει, τής αρκεί και μία απλή νίκη, ωστόσο δεν θα μπει σε τέτοιο σενάριο το οποίο μπορεί κάλλιστα να χαλάσει και στο τελευταίο λεπτό. Θα παίξει επιθετικά από το ξεκίνημα για να κυνηγήσει ότι της αναλογεί, θέλοντας νίκη με πολύ μεγάλο σκορ και παράλληλα γκέλα της ομάδας του Ντίσελντορφ. Απέναντί της θα βρει μία Κολωνία που έχει ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά, αλλά παίζει πάντα ανοιχτά σε όλα της τα παιχνίδια. Επειδή δεν έχω σε εκτίμηση τη Βέρντερ εντός έδρας και επειδή στο τέλος μπορούν να χαλάσουν πολλά σημεία, θα αρκεστώ στο απλό Over 3,5 στο 2,02 της Betshop και όχι σε κάποιο συνδυαστικό στοίχημα μεταξύ άσσου και γκολ.

Πάμε και στην Αγγλία και στο Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Νόριτς έχει ξεκάθαρα ως προτεραιότητα τη σωτηρία της στο πρωτάθλημα, ενώ η Γιουνάιτεντ πέρα από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει να κατακτήσει και κάποιον εγχώριο τίτλο, ειδικά από τη στιγμή που η μεγάλη της αντίπαλος, η Λίβερπουλ, κέρδισε το πρωτάθλημα και τυπικά πριν λίγες μέρες. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι σε καλή κατάσταση κερδίζοντας τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική, με τη Νόριτς να χάνει άλλο ένα ματς από την Έβερτον με 0-1 και να κατηφορίζει όλο και περισσότερο προς την Τσάμπιονσιπ. Το διπλό είναι ξεκάθαρο και παράλληλα χαμηλό, όμως με τον συνδυασμό του Over 2,5 ανεβαίνει στο 2,17 στον Stoiximan και εκεί μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση…

Η τελευταία επιλογή έρχεται από το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός. Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να παίζουν γενικά επιθετικά και να σκοράρουν με ευκολία. Η πρόσφατη παράδοση τους άλλωστε, δείχνει εκατέρωθεν γκολ, καθώς από το 2014 κι έπειτα μετρούν 7 σερί G/G και 6/7 Over 2,5! Θεωρώ ότι το παιχνίδι ξεκινάει τουλάχιστον από το 1-1 και το G/G στο 1,80 στη Novibet παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Αυτές ήταν για σήμερα οι επιλογές. Τα ξαναλέμε αύριο με ότι καλό υπάρχει από το πρόγραμμα…

Leave a Comment