Υποχρεωμένο το Αμβούργο

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Αρκετά ματς έχει το σημερινό κουπόνι με την Ιταλία και την Ισπανία να είναι στο επίκεντρο και το κύπελλο Αγγλίας να ακολουθεί στα μεγάλα πρωταθλήματα. Χθες τελείωσε η Μπουντεσλίγκα και σήμερα τελειώνει και η δεύτερη κατηγορία, οπότε θα ασχοληθώ με ένα σημείο και από εκεί. Πριν ξεκινήσω με τις επιλογές, να αναφέρω πως στην αρχική σελίδα έχω αναρτήσει τα Άρης – ΠΑΟΚ και Λέστερ – Τσέλσι, οπότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά γιατί οι αποδόσεις είναι καλοπληρωμένες. Πάμε να δούμε τι έχουμε…

Η πρώτη επιλογή έρχεται από τη Γερμανία και το Αμβούργο – Σαντχάουζεν. Το Αμβούργο θέλει δική του νίκη και παράλληλα γκέλα της Χάιντεχναϊμ που παίζει στην έδρα της πρωταθλήτριας Μπίλφελεντ, ώστε να κερδίσει αυτό την τρίτη θέση των μπαράζ. Απέναντί του θα βρει μία Σαντχάουζεν που είναι αδιάφορη και θα παίξει ελεύθερα, συνεισφέροντας λογικά και σε ένα ματς με αρκετά γκολ. Άσσος κινήτρου λοιπόν, ο οποίος σε συνδυασμό με το Over 2,5 ανεβαίνει στο 1,93 στον Stoiximan και αξίζει και με το παραπάνω, καθώς καμία ομάδα δεν παίζει κλειστά.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από την Αγγλία και το ματς κυπέλλου Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι. Η Νιούκαστλ με το 1-1 κόντρα στην Άστον Βίλα απομακρύνθηκε κι άλλο από τις επικίνδυνες θέσεις και σήμερα θα παίξει πιο ελεύθερα για να διεκδικήσει την πρόκριση. Φέτος στο πρωτάθλημα κράτησε τη Σίτι στο 2-2, ενώ την περσινή χρονιά στο ίδιο γήπεδο επικράτησε με 2-1, βάζοντας δύσκολα για την ομάδα του Μάντσεστερ αυτές τις χρονιές. Οι «πολίτες» έρχονται από την ήττα στο Λονδίνο από την Τσέλσι με 2-1 για το πρωτάθλημα, ωστόσο ο Γκουαρδιόλα θέλει να κατακτήσει το κύπελλο μιας και η Πρέμιερ Λιγκ ήταν χαμένη εδώ και καιρό, έχοντας τονίσει κατ’ επανάληψη πως θέλει να πάρει όλους τους υπόλοιπους τίτλους που διεκδικεί η ομάδα του σε Αγγλία και Ευρώπη μέχρι το τέλος της σεζόν. Στο Σεντ Τζέιμς Παρκ τα βρίσκει σκούρα από πέρσι, ενώ η άμυνά της επίσης δεν είναι και από τις πιο σταθερές φέτος. Πιθανόν να δούμε και πάλι ένα ματς με γκολ κα μάλιστα και από τις δύο μεριές, με το G/G & Over 2,5 στο 2,35 της Betshop να είναι μία εξαιρετική τιμή.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από την Ιταλία και το Ουντινέζε – Αταλάντα. Ενδιαφέρον έχουν και οι δύο ομάδες, καθώς η Ουντινέζε ψάχνει βαθμούς για να σώσει τη χρονιά και η Αταλάντα για να παραμείνει στην τετράδα. Οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν με σπασμένα φρένα κερδίζοντας και τη Λάτσιο την προηγούμενη αγωνιστική με 3-2, έχοντας πραγματικά μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Στο χέρι της Αταλάντα είναι στα πόσα γκολ θα σταματήσει, αφού η Ουντινέζε ακόμα ψάχνεται, με το 2 & Over 2,5 στο 2,10 του Stoiximan να είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Αυτά ήταν για σήμερα. Τα ξαναλέμε αύριο με ότι νεότερο υπάρχει από το πρόγραμμα…

Leave a Comment