Υπάρχουν γκολ και στην Ελλάδα

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Εδώ είμαστε και σήμερα σε ένα κλασικό κουπόνι Κυριακής, με την Ιταλία, την Ισπανία και φυσικά την Ελλάδα να γεμίζουν το πρόγραμμα. Επιλογές υπάρχουν και θα τις δούμε αμέσως, αφού αναφέρω πως στην αρχική σελίδα του σάιτ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά το μεγάλο ντέρμπι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πάμε στα υπόλοιπα…

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Μπέρνλι – Λέστερ. Δεν θα είναι εύκολο το ματς για τη Λέστερ, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει δύο ματς που δεν κερδίζει δεχόμενη εύκολα το γκολ (2/2 G/G). Η Μπέρνλι μπορεί να έρχεται από άσχημο σερί, ωστόσο εντός έδρας είναι δυνατή, σκοράρει εύκολα και σίγουρα μπορεί να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Το G/G στο 1,80 της Betshop είναι μία καλή επιλογή.

Πάμε στα δικά μας χωράφια και αρχικά στο Ολυμπιακός – Άρης. Ματς με ξεκάθαρο φαβορί, καθώς ο Ολυμπιακός με νίκη θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα χωρίς να τον ενδιαφέρει το ματς του ΠΑΟΚ. Ο Άρης ταξιδεύει με πολλά προβλήματα και δύσκολα θα πάρει κάτι καλό από τους γηπεδούχους. Μπορεί να βοηθήσει με κάποιο γκολ όμως ώστε να βγει εύκολα και το συνδυαστικό 1 & Over 2,5 στο 1,91 του Stoiximan μου κάνει.

Συνέχεια και στο Ατρόμητος – Βόλος. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν από λίγες ημέρες για το κύπελλο, με τον Βόλο να κερδίζει με 0-2 αλλά να μένει εκτός λόγω του 0-3 της πρώτης αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από 2 σερί διπλά, ενώ έχουν σκοράρει στις 3 από τις 4 πρόσφατες εξόδους τους, την ώρα που ο Ατρόμητος έρχεται από 5/8 G/G, έχοντας δεχτεί γκολ στις 6 από αυτές τις αναμετρήσεις εμφανίζοντας αμυντικά προβλήματα. Το G/G στο 2,05 της Betshop αν μη τι άλλο έχει αξία.

Τελευταία επιλογή από το Λέτσε – Ίντερ. Το φαβορί σαφώς και είναι η Ίντερ, καθώς η ίδια έρχεται από ένα καλό σερί, την ώρα που η Λέτσε μετρά μόνο ήττες το τελευταίο διάστημα. Οι γηπεδούχοι όμως σκοράρουν σχεδόν σε κάθε τους παιχνίδι εντός έδρας και δεν είναι απίθανο να το πράξουν και σήμερα, την ώρα που η Ίντερ έρχεται από 5/6 G/G και δείχνει ευάλωτη αμυντικά. Το G/G λοιπόν στο 1,92 της Betshop είναι πραγματικά μία αξιόλογη λύση.

Αυτά τα λίγα για σήμερα. Χαλαρά θα πάμε με γκολάκια για να περάσει ωραία η Κυριακή. Τα ξαναλέμε αύριο με το κουπόνι της Δευτέρας…

Leave a Comment