Σκοράρουν οι «μακαρονάδες»

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Αρκετά ενδιαφέρουσα ημέρα η σημερινή με αρκετά μεγάλα ματς στο πρόγραμμα. Αυτό που ξεχωρίζει φυσικά στα λημέρια μας είναι το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, το οποίο μαζί με το Άρσεναλ – Έβερτον τα έχω αναρτήσει στην αρχική σελίδα του σάιτ αναλυτικά με τα προγνωστικά τους. Πάμε να δούμε τις υπόλοιπες τρεις επιλογές που ξεχώρισα…

Η πρώτη έρχεται νωρίς από το Τζένοα – Λάτσιο. Πολύ μεγάλο ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η Τζένοα μάχεται για τη σωτηρία και η Λάτσιο κυνηγάει με αξιώσεις τον τίτλο. Οι γηπεδούχοι έρχονται από 2 σερί νίκες και 4 ματς αήττητο, την ώρα που η ομάδα της Ρώμης έχει 3/4 νίκες προσφάτως σκοράροντας με χαρακτηριστική ευκολία έχοντας τον Ιμόμπιλε σε εξαιρετική φόρμα. Νομίζω πως το ζευγάρι είναι ικανό να μας προσφέρει ένα ματς με πολλά γκολ και το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 στο 2,12 του Stoiximan αξίζει και με το παραπάνω.

Δεύτερη επιλογή και πάλι από την Ιταλία και το Ρόμα – Λέτσε. Η Ρόμα κέρδισε με 1-0 τη Γάνδη για το Γιουρόπα Λιγκ και επέστρεψε έστω και σε αυτόν τον θεσμό στις επιτυχίες. Ήταν μάλιστα η πρώτη φορά μετά από καιρό που δεν δέχτηκε γκολ, καθώς σε κάθε ματς τα σκορ της είναι μεγάλα. Η Λέστερ από την άλλη, κέρδισε και την Σπαλ με 2-1 και έφτασε τις 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας μεταξύ άλλων και τη Νάπολι με 2-3! Ένα γκολ νομίζω πως μπορεί να πετύχει και στην κακή άμυνα της Ρόμα, αλλά δύσκολα να κρατήσει και αυτή το μηδέν σε εκτός έδρας ματς. Θα πάω με το G/G στο πολύ πιθανό 1,65 στην Betshop.

Κλείνω με Γαλλία και το Ρεν – Νιμ. Παιχνίδι που επίσης έχει ενδιαφέρον, καθώς η Ρεν κυνηγάει να μπει στην πρώτη τριάδα και η Νιμ παλεύει να σωθεί τη φετινή σεζόν. Η Ρεν παίζει καλή μπάλα αλλά τελευταία δεν πατάει πολύ καλά, με τη Νιμ να έρχεται από 4 σερί νίκες και να έχει την ψυχολογία στα ύψη. Βλέποντας το Over 2,5 στο 2,05 του Stoiximan θέλω να το επιλέξω χωρίς δεύτερη σκέψη, καθώς οι δύο ομάδες είναι ικανές να σκοράρουν από νωρίς και να δώσουν ένα άλλο θέαμα στην αναμέτρηση.

Αυτά τα λίγα για σήμερα. Κοιτάξτε και τις αναλύσεις και επιλέξτε αυτά που σας αρέσουν. Τα ξαναλέμε αύριο με νεότερες επιλογές.

Leave a Comment