Ποντάρουν στην έδρα Άιντραχτ και Καμπούρ

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Το κλασικό ζέσταμα της Παρασκευής έχουμε σήμερα με αρκετές αναμετρήσεις που έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον, όχι μόνο από τα μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά και από τα πιο μικρά. Έχω ξεχωρίσει 3 επιλογές και θα πάμε να τις δούμε ευθύς αμέσως.

Η πρώτη έρχεται από τη Γερμανία και το Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Άουγκσμπουργκ. Η Άιντραχτ κέρδισε με 2-1 την Λειψία για το κύπελλο παίρνοντας μία σπουδαία πρόκριση, φτάνοντας τις 3 νίκες και τη μία ισοπαλία στα 4 πρώτα παιχνίδια του 2020. Είναι σε καλή κατάσταση, σκοράρει με άνεση και απέναντι της θα βρει μία Άουγκσμπουργκ που ναι μεν έρχεται από το 2-1 επί της Βέρντερ, αλλά έχει 2/3 ήττες δεχόμενη για… πλάκα γκολ. Νομίζω πως οι γηπεδούχοι είναι σε καλύτερη κατάσταση και ο άσσος στο 1,85 του Stoiximan είναι ικανοποιητικός.

Πάμε και στην Ιταλία και στο Ρόμα – Μπολόνια. Ματς που περιμένω πολλά γκολ και από τις δύο μεριές. Η Ρόμα ηττήθηκε με 4-2 από τη Σασουόλο την προηγούμενη αγωνιστική φτάνοντας τα 4 σερί G/G και τα 3/4 Over, την ώρα που η Μπολόνια κέρδιζε με 2-1 και την Μπρέσια, φτάνοντας τα 7/8 G/G και τα 14/17 Over προσφάτως! Περιμένω αρκετά τέρματα και το G/G & Over 2,5 στο 1,90 της Betshop μοιάζει ιδανικό…

Κλείνω με την Ολλανδία και το Καμπούρ – Μάαστριχτ από την μικρή κατηγορία. Η Καμπούρ πάει… καρφί για την πρώτη κατηγορία καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. όσες φορές την επέλεξα φέτος εντός έδρας με έχει δικαιώσει, καθώς συνηθίζει να κερδίζει με πολλά γκολ (8/11 νίκες και 8/11 Over 3,5). Από κοντά όμως ακολουθεί και η επιθετική Μάαστριχτ με 5/6 Over 3,5 προσφάτως και 9/12 εκτός έδρας ήττες φέτος στο πρωτάθλημα. Με αυτά τα δεδομένα το 1 & Over 3,5 στο 2,45 του Stoiximan είναι εξαιρετικό!

Αυτά τα λίγα για σήμερα. Τα ξαναλέμε αύριο με Αγγλία και όχι μόνο…

Leave a Comment