Πέφτει η αυλαία στην Μπουντεσλίγκα

Το γερμανικό πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του. Υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος για τα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για την θέση του μπαράζ υποβιβασμού, με τις Φορτούνα Ντίσελντορφ και Βέρντερ Βρέμης να έχουν μια τελευταία ευκαιρία για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Γκλάντμπαχ – Χέρτα Βερολίνου

Στο Μπορούσια Παρκ η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Χέρτα Βερολίνου για την 34η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι είναι σε πλεονεκτική θέση για την τετράδα, με δύο βαθμούς διαφορά από την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Με ένα θετικό αποτέλεσμα τα «πουλάρια» θα βρίσκονται στο Τσάμπιονς Λιγκ την επομένη σεζόν. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα είναι δική της ήττα και νίκη της Λεβερκούζεν ή δική της ισοπαλία Γκλάντμπαχ και νίκη της Λεβερκούζεν με… 9 γκολ διαφορά. Ο Μάρκο Ρόζε θα παρατάξει την ομάδα του με μόνο στόχο την νίκη για να καλύψει κάθε ενδεχόμενο. Η προϊστορία είναι με το μέρος της αν και στα τελευταία τρία παιχνίδια οι Βερολινέζοι δεν έχουν ηττηθεί. Ο Μπρούνο Λαπαντία έχει πολλούς τραυματισμούς για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Η αγωνιστική κατάσταση της Χέρτα μαρτυρά πως δεν αποτελεί διαδικαστική υπόθεση αυτό το παιχνίδι, αλλά αντίθετα θα είναι αρκετά ανταγωνιστική. Σε ένα πολύ κομβικό σημείο οι πρωτευουσιάνοι έβαλαν και αυτοί το.. χεράκι τους για να κόψουν βαθμούς από την Λεβερκούζεν την περασμένη αγωνιστική. Αναμένεται ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και πολλά τέρματα. Προτείνω σύνολο τερμάτων 3-5 σε απόδοση 1,72 από την Stoiximan.

Λεβερκούζεν – Μάιντζ

Η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Μάιντς στην BayArena για την τελευταία στροφή του γερμανικού πρωταθλήματος. Μία αγωνιστική πριν η γηπεδούχος ήταν εντός τετράδας, αλλά «αυτοκτόνησε» στο Βερολίνο αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τώρα βρίσκεται σε μειονεκτική θέση και χρειάζεται τους 3 βαθμούς για να ελπίζει σε ήττα της Γκλάντμπαχ απέναντι στην Χέρτα, την ομάδα που πλήγωσε και την ίδια. Παρατάσσεται με σχεδόν γεμάτο ρόστερ στην τελευταία της προσπάθεια με μοναδικές απουσίες τους Μπελαραμπί και Ντράγκοβιτς. Αντίθετα, η Μάιντς έχει σημαντικούς παίκτες απόντες, αλλά για τους φιλοξενούμενους ο στόχος επετεύχθη φέτος. Θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά στην Μπουντεσλίγκα μετά από μια δύσκολη κούρσα για τη διεκδίκηση του κάτι παραπάνω. Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για την Λεβερκούζεν απέναντι στην Μάιντς και σήμερα στοχεύει σε υψηλό σκοράρισμα εκτός από την νίκη. Άσος με over 3.5 στο 2,12 από  την Stoiximan.

Ουνιόν – Φορτούνα

Ουνιόν Βερολίνου και Φορτούνα Ντίσελντορφ βρίσκονται αντιμέτωπες για την τελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου για την Φορτούνα καθώς με νίκη θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής στην κατηγορία. Έχει το πλεονέκτημα του +1 έναντι της Βέρντερ Βρέμης, αλλά όλα είναι πιθανά να συμβούν. Έρχεται αντιμέτωπη με έναν δύσκολο αντίπαλο όπως η Ουνιόν, η οποία είναι μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς. Χωρίς τον κόσμο της εντός έδρας θα είναι έξω από τα νερά της, αλλά δεν δείχνει διατεθειμένη να παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα. Σε πέντε παιχνίδια δεν έχει κερδίσει τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς, αλλά της δίνεται μία τελευταία ευκαιρία για να το κάνει. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι με μετρημένες προσπάθειες για γκολ και από τις δύο πλευρές. Εδώ πάω στο Under 2.5 σε απόδοση 2,10 από την Stoiximan.

Stoiximan: Cash Out & Πλούσιο Live Streaming

Παίζω σε μονά αποδεκτά και δυάδα. Οι δικοί σας συνδυασμοί είναι στο χέρι σας.

Leave a Comment