Ούτε δέντρο στο δάσος

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Τέτοιες μέρες αναμφίβολα δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα για το στοίχημα, ωστόσο είναι τέτοια η δουλειά μας που και εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε όλα τα νέα δεδομένα. Έχουν αναβληθεί σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και όπως είναι λογικό τα πράγματα στοιχηματικά δυσκόλεψαν. Λίγες πιθανότητες υπήρχαν χθες για να παίξει κεκλεισμένων η Γερμανία, ωστόσο αυτές ακυρώθηκαν και έτσι τα μόνα αξιόλογα που παίζουν είναι η Τουρκία, η Ρωσία και… τα ερασιτεχνικά της Αγγλίας! Για τα τελευταία μέχρι αργά χθες το απόγευμα δεν υπήρξε περίπτωση αναβολής, παρά το γεγονός πως σε όλο το Νησί υπάρχουν αναβολές ΠΑΝΤΟΥ!

Έχοντας ελάχιστα ματς για ενασχόληση και κυρίως βάση την Τουρκία, πάμε να δούμε τις επιλογές ξεκινώντας από το Κόνιασπορ – Φενέρμπαχτσε. Η Κόνια μπορεί να μην κερδίζει εδώ και 7 αγωνιστικές, ωστόσο έχει 5 ισοπαλίες και είναι σκληροτράχηλη ομάδα, κυρίως στο Ικόνιο. Από την άλλη, η Φενέρ δεν έχει νίκη στα τελευταία 5 ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου, ενώ παράλληλα έχει μόλις μία νίκη στις πρόσφατες 5 εξόδους της. Δύσκολο ματς, ωστόσο υπάρχει επιλογή στα γκολ. Η Κόνια έρχεται από 3/4 G/G και η Φενέρ από 5 σερί G/G & Over 2,5, οπότε και σήμερα το G/G στο 1,95 της Betshop είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Θα μείνω και στο Ντενιζλίσπορ – Γκεντσλερμπιρλίγκί. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στη βαθμολογία με 28 βαθμούς, μόλις 5 πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καθαρά βαθμολογικά, η ισοπαλία δεν χαλάει κανέναν και το Χ στο 3,35 του Stoiximan αν μη τι άλλο αξίζει το ρίσκο μας.

Κλείνω με τα μικρά αγγλάκια μας και το Νοτς Κάουντι – Ίστλιχ. Ματς με ξεκάθαρο φαβορί, καθώς η Νοτς Κάουντι έρχεται από 4 σερί νίκες, ανέβηκε στην τρίτη θέση και διαθέτει έναν από τους καλύτερους εντός έδρας απολογισμούς της κατηγορίας με σερί 9-8-2 σε 19 ματς. Από την άλλη, η Ίστλιχ έχει μία νίκη στα 4 πρόσφατα ματς, βρίσκεται μόλις 5 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και εκτός έδρας διαθέτει μία από τις χειρότερες επιδόσεις με 9/19 ήττες. Ο άσσος στο 1,78 του Stoiximan δικαίως είναι η πιο πιθανή επιλογή.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Τελείως σε χαλαρά επίπεδα. Συνιστώ ψυχραιμία και υπομονή, καθαρό μυαλό και ατομική ευθύνη για όλους, όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό. Δεν πρέπει να περνάμε τίποτα στα πεταχτά καθώς η κατάσταση είναι σοβαρή. Δεν γνωρίζω αν θα τα πούμε αύριο και δεν γνωρίζω πότε θα τα ξαναπούμε ακριβώς στις επόμενες 2-3 βδομάδες (τουλάχιστον), ωστόσο αραιά και που θα προσπαθώ να βρίσκομαι εδώ με κάποια στήλη η οποία θα συνδυάζεται πάντα στοιχηματικά, εφόσον αυτό είναι εφικτό. Τα λέμε!

Leave a Comment