Ξανά επαγγελματικά η Ισπανία

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet  

Εδώ είμαστε και σήμερα σε ένα πιο λάτι πρόγραμμα για τα δεδομένα της Τρίτης. Το κυρίως μενού των εθνικών ομάδων είναι αύριο, ωστόσο υπάρχει και σήμερα ενδιαφέρον, έστω και μικρότερο με λιγότερες αναμετρήσεις. Στην αρχική σελίδα του σάιτ έχω αναρτήσει το Γερμανία – Ελβετία, ένα ενδιαφέρον ματς που κρύβει επιλογή σε πολύ καλή απόδοση. Από εκεί και πέρα, έχω κρατήσει άλλο ένα σημείο από το Nations League και κάτι από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, από τα λίγα ματς που είναι στο πρόγραμμα εξ αναβολής. Πάμε να τα δούμε…

Το πρώτο σημείο έρχεται από το Ουκρανία – Ισπανία. Οι Ουκρανοί παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κοίταξαν στα μάτια την Γερμανία χάνοντας με 1-2. Γενικά είναι μία επιθετική ομάδα, ωστόσο απέναντι σε κλειστές άμυνες δυσκολεύεται αρκετά. Μία τέτοια θα βρει απέναντί της σήμερα, αφού η Ισπανία δεν ανοίγει τον ρυθμό της και συνήθως πηγαίνει σε ουσιαστικές και επαγγελματικές νίκες. Έτσι κέρδισε και την Ελβετία πριν λίγες μέρες με 1-0, καθώς δεν βρήκε διαδρόμους για περισσότερα γκολ και αρκέστηκε στους 3 βαθμούς με χαμηλό σκορ. Το 2015 απέδρασε από την ίδια έδρα με 0-1. Μπορεί να το ξανακάνει και να μας δώσει το συνδυαστικό 2 & Under 3,5 στο 2,40 του Stoiximan.

Η δεύτερη και τελευταία επιλογή έρχεται από την Αγγλία και το Όξφορντ – Κρου. Η Όξφορντ ήταν πολύ καλή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τζίλιγχμα και η ήττα με 3-1 την αδικεί αρκετά. Περιμένω καλύτερη αποτελεσματικότητα σήμερα, κόντρα σε μία Κρου που έρχεται από 2 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όμως αμφότερες εντός έδρας. Στα εκτός δείχνει να μην είναι το ίδιο δυνατή, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Ο άσος στο 2,15 της Novibet είναι ελκυστικός και θα τον κρατήσω.

Αυτές ήταν οι επιλογές για σήμερα. Τα ξαναλέμε αύριο σε ένα σαφώς πιο γεμάτο πρόγραμμα με εθνικές, αλλά και Αμερική!

Leave a Comment