Μπορεί το γκολ ο ΠΑΣ

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Ημέρα κυπέλλων και η σημερινή, ωστόσο το πρόγραμμα είναι αρκετά φτωχό. Μπορεί ωστόσο, να γίνει κουβέντα τόσο για παιχνίδια της Ελλάδας και της Αγγλίας, όσο και για τα λίγα της Γαλλίας που υπάρχουν στην εμβόλιμη αγωνιστική. Έχω ξεχωρίσει τρεις επιλογές και θα πάμε να τις δούμε αμέσως…

Η πρώτη έρχεται από το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα. Στο πρώτο παιχνίδι ο ανώτερος ΠΑΣ επικράτησε με 1-0 και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Η γκρίνια και ο προβληματισμός στους φίλους του Παναθηναϊκού ήταν φανερά μετά το τέλος του ματς, με την ομάδα να κινδυνεύει να μείνει άμεσα εκτός στόχων από πολύ νωρίς φέτος. Από την άλλη, ο ΠΑΣ συνεχίζει αήττητος, έχει μία πολύ δυνατή ομάδα και δίκαια πρέπει να θεωρείται σιγά σιγά ομάδα της Σούπερ Λιγκ με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του. Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν αρχικά το ένα γκολ και θα κοιτάξουν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, ωστόσο φέτος έχουν δείξει αναξιόπιστοι στα αμυντικά τους καθήκοντα, κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτεί η ομάδα των Ιωαννίνων στην κόντρα. Θεωρώ πως το G/G στο 2,75 του Stoiximan είναι πολύ μεγάλο και αξίζει το ρίσκο του.

Επόμενη επιλογή από την Αγγλία και το Καρλάιλ – Κάρντιφ. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στο πρώτο ματς και οδηγήθηκαν έτσι σε επαναληπτικό. Δεν περιμένω διαφορετικό παιχνίδι και σήμερα από τις δύο ομάδες, καθώς η Καρλάιλ είναι φύσει επιθετική ομάδα και θα κυνηγήσει την έκπληξη, την ώρα που και η Κάρντιφ δεν φημίζεται για τα αμυντική της σταθερότητα. Λογικό το G/G στο 1,80 της Betshop.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από το πρωτάθλημα της Γαλλίας και το Νιμ – Ρεν. Η Νιμ μετά από πάρα πολύ καιρό κατάφερε να κερδίσει στο πρωτάθλημα με 2-0 τη Ρεμς, ωστόσο συνεχίζει να μένει στην προτελευταία θέση και να κινδυνεύει άμεσα. Εντός έδρας έχει τον τρίτο χειρότερο απολογισμό της κατηγορίας και την χειρότερη άμυνα με μόλις 9 γκολ σε 11 αγώνες. Από την άλλη, η Ρεν ηττήθηκε με 0-1 από τη Μαρσέιγ μετά από καιρό, όμως συνεχίζει να μένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά. Εκτός έδρας έχει δύο συνεχόμενα διπλά και συνολικά τον τέταρτο καλύτερο απολογισμό της κατηγορίας, δείχνοντας να της ταιριάζουν και τα ματς μακριά από την έδρα της. Όταν έχω τον τρίτο της κατηγορίας απέναντι στον προτελευταίο με διαφορά ποιότητας, δεν γίνεται να μην ποντάρω στο διπλό του 2,40 στη Novibet και ας το χάσω!

Αυτά ήταν για σήμερα. Τα ξαναλέμε πλέον από Παρασκευή. Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Leave a Comment