Μονόδρομος η νίκη στη Μαδρίτη

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Εδώ είμαστε σήμερα μετά τη χθεσινή απουσία. Χθες ασχολήθηκα μόνο με αναλύσεις αναγκαστικά στο σάιτ, οπότε σήμερα έχουμε το χρόνο να γράψουμε δυο παραπάνω πράγματα για τις επιλογές από το κουπόνι. Δύο ματς έχει η Πρέμιερ Λιγκ σήμερα, με το Άστον Βίλα – Τότεναμ να βρίσκεται αναρτημένο στην αρχική σελίδα του σάιτ και το άλλο να το βλέπουμε παρακάτω. Πάμε να ξεκινήσουμε…

Η πρώτη επιλογή λοιπόν έρχεται από το Άρσεναλ – Νιούκαστλ. Η Άρσεναλ δεν κερδίζει εδώ και 4 αγωνιστικές και πλέον η τετράδα αποτελεί όνειρο που δεν θα εκπληρωθεί. Δέχεται εύκολα το γκολ στην άμυνα, όμως επιθετικά έχει την ποιότητα και σκοράρει. Από την άλλη, η Νιούκαστλ δεν χάνει εδώ και 4 αγωνιστικές και πλέον είναι πιο άνετη βαθμολογικά. Επιθετικά βρίσκεται ένα γκολ τουλάχιστον παντού, αλλά και αυτή δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Εκτός έδρας έρχεται από 5 σερί G/G και σίγουρα μπορεί να βγάλει άλλο ένα σήμερα με τη βοήθεια της Άρσεναλ σε απόδοση 2,02 στην Betshop.

Δεύτερη επιλογή από το βραδινό Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα. Η Ρεάλ έρχεται από το 1-4 επί της Οσασούνα και θέλει να πάει στο κλάσικο μόνο με νίκες ώστε να διατηρήσει το προβάδισμα της πρωτιάς. Είναι σε καλή κατάσταση και έρχεται από μεγάλα σκορ, με τον αντίπαλο σήμερα να είναι ιδανικός και βάσει παράδοσης, αλλά και αγωνιστικά. Η Θέλτα έρχεται από νίκη αλλά η γενική εικόνα της είναι απογοητευτική. Μπορεί πάντως να βοηθήσει σε ένα ματς με γκολ αλλά δύσκολα θα πάρει κάτι καλό. Το συνδυαστικό 1 & Over 2,5 στο 1,77 του Stoiximan είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Συνέχεια με το Σασουόλο – Πάρμα. Ματς που περιμένω αρκετά γκολ και από τις δύο ομάδες. Η Σασουόλο έρχεται από 2 εντός έδρας νίκες επί της Ρόμα και της Τορίνο, ενώ γενικά έρχεται από 3/4 G/G & Over, δείγμα του επιθετικού της παιχνιδιού. Η Πάρμα σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της εμφανίζοντας πολλά G/G και Over και αυτό δεν βλέπω να αλλάζει ούτε τη σημερινή μέρα με τον τρόπο που θα αγωνιστεί. Επιλογή μου το G/G & Over 2,5 στο 2,00 του Stoiximan.

Κλείνω με το Κολωνία – Μπάγερν. Το έργο σήμερα δεν θα είναι εύκολο για την ομάδα της Μπάγερν, καθώς η Κολωνία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει σημειώσει 4 σερί εντός έδρας νίκες και αποδεδειγμένα βρίσκει το γκολ σε κάθε της παιχνίδι, ειδικά εντός έδρας. Η Μπάγερν οκ, είναι η Μπάγερν, όμως φέτος το φαινόμενο να δέχεται πολλές φορές γκολ έχει γίνει συνήθεια. Με αυτά τα δεδομένα είναι πολύ πιθανό να δούμε εκατέρωθεν γκολ και γενικά ένα μεγάλο σκορ από τις δύο ομάδες. Θα κρατήσω το G/G & Over 2,5 στο 1,80 της Betshop.

Αυτά ήταν για σήμερα τα σημεία. Διαλέγετε και παίρνετε! Τα ξαναλέμε αύριο με ανάλυση…

Leave a Comment