Με Λαμπαντία και παραδόσεις

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Σιγά σιγά έρχονται ευχάριστα νέα από τις μεγάλες χώρες για επανέναρξη των πρωταθλημάτων και μέσα σε δύο βδομάδες θα έχουμε σέντρα σε Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία! Μέχρι τότε μένουμε πιστοί στους Γερμανούς, οι οποίοι έχουν κάνει δυνατό μπάσιμο με «back to back» αγωνιστικές μέσα σε δύο βδομάδες. Για σήμερα, στην αρχική σελίδα θα διαβάσετε το Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ παρακάτω θα δούμε μαζί τα σημεία που ξεχώρισα, τα οποία στηρίζονται σε φόρμα και παράδοση. Πάμε να δούμε τι έχουμε…

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Χέρτα – Άουγκσμπουργκ. Η Χέρτα είναι εντυπωσιακή μετά τη διακοπή, καθώς μετά τις εύκολες νίκες επί της Χόφενχαϊμ (0-3) και της Ουνιόν Βερολίνου (4-0), ήρθε και το εκτός έδρας 2-2 με τη Λειψία, σε ένα ματς όπου δεν ήθελε και πολύ για να… σκάσει η έκπληξη. Συνεχίζει απτόητη την πορεία της για το θαύμα της Ευρώπης, ελπίζοντας σε γκέλες των από πάνω ομάδων και σε δικές της νίκες μέχρι το φινάλε. Έχει ανέβει σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο και αυτή τη στιγμή η ομάδα του Λαμπαντία είναι σε καλή φόρμα ώστε να κερδίσει μία πολύ μέτρια ομάδα όπως η Άουγκσμπουργκ. Ο άσσος στο 1,97 της Novibet είναι δελεαστικός και θα τον κρατήσω ζεστά.

Δεύτερη επιλογή από το Σάλκε – Βέρντερ Βρέμης. Η Σάλκε γύρισε αγνώριστη μετά τη διακοπή μετρώντας 3/3 ήττες. Τραγικές οι εμφανίσεις της έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ, δεχόμενη 9 σε αυτά τα ματς! Έπεσε αρκετούς βαθμούς κάτω από την ευρωπαϊκή ζώνη και με την εικόνα της δεν δείχνει πειστική να αλλάξει την όλη κατάσταση. Από την άλλη, η Βέρντερ μάζεψε 4 βαθμούς στις δύο πρόσφατες αγωνιστικές κόντρα σε Φράιμπουργκ και Γκλάντμπαχ και δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να σώσει την κατηγορία. Δύσκολο το έργο της καθώς χρειάζεται πλέον νίκες, αλλά αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη. Στην έδρα της Σάλκε πάντως νιώθει οικεία τα τελευταία χρόνια, έχοντας ήδη 4 διπλά σε 5 επισκέψεις, φιλοδοξώντας να πάρει άλλο ένα τρίποντο σήμερα. Στην κατάσταση που είναι αμφότερες, σίγουρα αξίζει το ρίσκο στο διπλό του 3,03 στον Stoiximan.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από το Μάιντζ – Χόφενχαϊμ. Ομάδες που όχι μόνο σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και μετά τη διακοπή, αλλά έχουν μεγάλη παράδοση στα γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Να αναφέρω απλά πως τα σκορ τους τα τελευταία χρόνια είναι τα 1,5, 1-4, 1-1, 4-2, 2-3, 4-0, 4-4, 3-2, 3-1. Όπως καταλαβαίνει κανείς πάμε για πολλά γκολ και σήμερα, με το G/G & Over 2,5 να πληρώνει 1,75 στην Betshop.

Αυτά ήταν για σήμερα τα σημεία. Εκτός απροόπτου θα τα πούμε και αύριο στη στήλη, αναλόγως πάντα με το τι υπάρχει στο μενού…

Leave a Comment