Μετά το 8/9, ώρα για το 6.34

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του Stoiximabet!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν το καλύτερο μετά την μεγάλη διακοπή λόγω της επιδημίας. Ο Μπετατζής έγραψε ένα ωραίο 8/9, με 4/4 την Κυριακή κι έτσι προχωράμε με καλή ψυχολογία για το νέο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Στο κουπόνι της Τετάρτης (24/06) ξεχωρίζει το Κύπελλο Ελλάδος κι από εκεί θα έρθουν οι βασικές μας επιλογές.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Θα ξεκινήσουμε με χρονολογική σειρά. Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στη μεταξύ τους ρεβάνς του 2-1 που είχε πανηγυρίσει η Ένωση στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο στο πρόσφατο 2-2 με τον Άρη στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος έδειξε πολλές αδυναμίες αμυντικά. Η απουσία του Βράνιες την επηρεάζει γι’ αυτό περιμένουμε η εστία της να παραβιαστεί τουλάχιστον μία φορά. Από την άλλη, όμως, με τους Λιβάγια και Αραούχο να διαθέτουν ποιότητα αλλά και χημεία μεταξύ, είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ μπορεί να σκοράρει. Κοντολογίς, το 2.00 στο οποίο συναντάμε το goal/goal είναι εξαιρετικό με βάση τα παραπάνω δεδομένα.

Στον άλλο ημιτελικό, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν χάσει με 2-3 στην Τούμπα πριν από τη διακοπή της επιδημίας, ωστόσο φαίνεται να έχουν προβάδισμα πρόκρισης. Βλέπετε, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, η ψυχολογία τους είναι στα ύψη μετά τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος και πετυχαίνουν τον ΠΑΟΚ σε φάση γκρίνιας και εσωστρέφειας. Έτσι κι αλλιώς, η ομάδα του Μαρτίνς έχει δείξει φέτος πως είναι ανώτερη και θα την εμπιστευτούμε. Fair οι αποδόσεις για πρόκριση του Ολυμπιακού.

Φινάλε με μία επιλογή από την Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σε μία αναμέτρηση με άρωμα… Ευρώπης. Αμφότερες θέλουν τη νίκη, ωστόσο αποφασίσαμε να δείξουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα του Σόλσκιερ. Ο λόγος είναι η πρόσφατη εικόνα της απέναντι στην Τότεναμ. Γι’ ακόμα μία φορά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν εξαιρετικά στημένη, ο Μπρούνο Φερνάντες κάνει τη διαφορά με το ταλέντο του και πλέον δίπλα του έχει τον “πολύ” Πογκμπά, ο οποίος έδειξε πως είναι καλά και αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του. Περιμένουμε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προηγηθεί κι έπειτα να ελέγξει τον ρυθμό, γι’ αυτό θα ακολουθήσουμε το combo bet που θα δείτε στη συνέχεια.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Καλή τύχη μάγκες!

Leave a Comment