Κύπελλο οι Άγγλοι, πρωτάθλημα οι Ισπανοί

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Ένα εξοντωτικό διάστημα πέρασε πλέον στο παρελθόν με τους φίλους μας τους Άγγλους, οι οποία για άλλη μία φορά μας… ξετίναξαν! Πολλές αγωνιστικές μέσα σε λίγες μέρες, ωστόσο όλα πήγαν καλά σε γενικές γραμμές με πολλά σημεία να περνούν και να επιβεβαιώνονται. Σήμερα το γυρνάμε στο κύπελλο με πολλές αναμετρήσεις στο κουπόνι, έχοντας παράλληλα σε ενδιαφέρον και το πρωτάθλημα της Ισπανίας με επιλογές. Πριν ξεκινήσω, να αναφέρω πως το σημερινό μεγάλο ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ το έχω αναρτήσει στην αρχική σελίδα του σάιτ. Πάμε για τα υπόλοιπα…

Ξεκίνημα με το πρώτο χρονικά ματς από το Νησί, το Μπέρμιγχαμ – Μπλάκμπερν. Οι δύο ομάδες έρχονται από παιχνίδια πλούσια σε θέαμα και πολλά γκολ, με την Μπέρμιγχαμ να χάνει με 2-3 από τη Γουίγκαν και να φτάνει τα 8/10 G/G και τα 4/5 Over και την Μπλάκμπερν να χάνει με 3-2 από τη Νότινγκχαμ και να φτάνει και αυτή τα 4/6 G/G προσφάτως. Το G/G στο 1,80 της Betshop θεωρώ πως έχει πολλές πιθανότητες και σήμερα και θα το κρατήσω…

Δεύτερη επιλογή από το Όξφορντ – Χάρτλπουλ. Ματς που έχει φαβορί την Όξφορντ και δυνατό αουτσάιντερ την Χάρτλπουλ. Οι γηπεδούχοι δείχνουν επιρρεπείς στο λάθος τελευταία δεχόμενοι γκολ με ευκολία, την ώρα που η Χάρτλπουλ στο πρωτάθλημα της σκοράρει ακατάπαυστα, ειδικά εκτός έδρας, έχοντας αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο την Έξετερ. Πιθανό να κάνει τη ζημιά και σήμερα, τουλάχιστον με κάποιο γκολ, και το G/G στο 1,87 του Stoiximan θα το κρατήσω.

Νωρίς έχουμε και το Βαλένθια – Έιμπαρ. Ματς που περιμένω επίσης πολλά τέρματα, καθώς η Βαλένθια εντός έδρας δίνει πιο γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της τα οποία εμφανίζουν και αρκετά γκολ, την ώρα που το Έιμπαρ παίζει πολύ με τις αντεπιθέσεις και παρασύρεται εύκολα από τον γρήγορο ρυθμό. Το Over 2,5 στο 1,90 της Novibet πως αξίζει το ρίσκο του.

Κλείνω με το ντέρμπι της Καταλονίας, το Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα έχει πιάσει κορυφή, παίζει καλή μπάλα και θέλει να συνεχίσει να μένει στην πρώτη θέση κερδίζοντας για άλλη μία φορά το ντέρμπι με την Εσπανιόλ. ΟΙ γηπεδούχοι όμως, παρότι βρίσκονται στην τελευταία θέση, εντός έδρας σκοράρουν εύκολα εμφανίζοντας μεγάλα σκορ. Το διπλό είναι αρκετά χαμηλό, ωστόσο ανεβαίνει αισθητά αν συνδυαστεί με το G/GΤο 2 & G/G λοιπόν πληρώνει 2,75 στον Stoiximan και αξίζει και με το παραπάνω.

Αυτές ήταν οι επιλογές και κλείσαμε. Τα ξαναλέμε αύριο με το υπόλοιπο πρόγραμμα!

Leave a Comment