Κύπελλα που σηκώνουν το ρίσκο τους

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Η σημερινή μέρα μπορεί να μην έχει πολλά ματς, αλλά αυτά που έχει αξίζουν της ενασχόλησης μας. Οι αποδόσεις είναι εξαιρετικές, οπότε πάμε να δούμε αμέσως τι έχουμε. Πριν ξεκινήσω, να αναφέρω απλά πως το Ντέρμπι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα το βρείτε αναλυτικά στην αρχική σελίδα του σάιτ.

Η πρώτη επιλογή έρχεται από την Αυστρία και το Σάλτσμπουργκ – Λίντσερ. Ημιτελικός κυπέλλου με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε διαφορετική κατάσταση. Η Σάλτσμπουργκ μετά τις φυγές των Χάαλαντ και Μιναμίνο είναι τελείως άλλη ομάδα και αυτό φαίνεται και αγωνιστικά. Έρχεται από 3 ήττες και 2 ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, δεχόμενη σε όλα τα ματς από 2 γκολ και πάνω, με παθητικό 14 γκολ! Η Λίντσερ αντιθέτως, είναι σε άλλη κατάσταση, ανεβασμένη και χαίρεσαι να την βλέπεις. Έρχεται από 4 νίκες και μία ισοπαλία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη αποκλείοντας και την Άλκμααρ, σκοράροντας η ίδια από 2 γκολ και πάνω στους αγώνες της, έχοντας ενεργητικό 15 γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Όπως βλέπετε, δεν υπάρχει κανένας φαβοριτισμός για την Σάλτσμπουργκ και η αξία βρίσκεται ξεκάθαρα στο διπλό στο 3,25 του Stoiximan, επιλογή που εμφανίστηκε στο ίδιο ματς στις 14/2 με σκορ 2-3.

Δεύτερη επιλογή από το Σεντ Ετιέν – Ρεν στη Γαλλία. Ημιτελικός κυπέλλου, με τις δύο ομάδες να θέλουν πολύ να βρεθούν στον μεγάλο τελικό. Αμφότερες είναι παραδοσιακά ομάδες κυπέλλου και σήμερα το ματς αναμένεται να έχει πολλή τακτική από τους δύο πάγκους ώστε να μην βγει κανένας χαμένος. Πολύ πιθανό να δούμε παράταση ανάμεσα σε δύο ομάδες που κυνηγούν τον θεσμό και το Χ στο 3,10 του Stoiximan αξίζει το ρίσκο του.

Κλείνω με το Γρανάδα – Μπιλμπάο από την Ισπανία. Δεύτερος ημιτελικός, με το πρώτο ματς να τελειώνει με 1-0 υπέρ της Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές. Ενδιαφέρον αναμέτρηση, καθώς οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να διαφυλάξουν πρώτα τα νώτα τους και μετά να ρισκάρουν για γκολ. Η Γρανάδα έχει 5 νίκες στα τελευταία 7 εντός έδρας παιχνίδια της, την ώρα που η Αθλέτικ έχει μία μόλις νίκη στις τελευταίες 8 εξόδους της (1-5-2). Όπως καταλαβαίνει κανείς, η έδρα μπορεί να παίξει τον ρόλο της και ο άσσος στο 2,75 της Novibet μπορεί να παιχτεί. Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείω να είναι μεγάλη η νύχτα και για τους δύο. Για τους λάτρεις των σκορ το 1-0 πληρώνει 7,50 στην Betshop και θεωρώ πως αξίζει μια… πιστολιά, αφού η αναμέτρηση εκτιμώ πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αυτά για σήμερα. Τα είχαμε όλα, σημεία, χινάρια, σκορ, οπότε κρατήστε ότι σας αρέσει! Τα λέμε ξανά αύριο με νεότερες επιλογές!

Leave a Comment