Καθαρίζουν Σάντο και Αντσελότι

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Ωραία ματς έχει το σημερινό κουπόνι, με τις εμβόλιμες στα μεγάλα πρωταθλήματα να κλέβουν την παράσταση. Σαφώς η Αγγλία έχει το μεγαλύτερο μερίδιο με περισσότερες αναμετρήσεις και το βάρος μου θα πέσει ξεκάθαρα εκεί. Το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μπορείτε να το διαβάσετε στην αρχική σελίδα του σάιτ αναλυτικά, με προγνωστικό που το πιστεύω ιδιαίτερα Πάμε να δούμε τα υπόλοιπα…

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Γουλβς – Μπόρνμουθ. Η Γουλβς έβγαλε σπουδαίο διπλό με 0-2 στην έδρα της Γουέστ Χαμ και εκμεταλλεύτηκε άριστα τις απώλειες της Μάντσεστερ και της Τότεναμ από την μεταξύ τους ισοπαλία. Βρίσκεται πλέον στην έκτη θέση σε ισοβαθμία με τη Γιουνάιτεντ και χρειάζεται σήμερα μόνο τη νίκη για να παραμένει σε επαφή με την τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπόρνουθ ξεκίνησε νωθρά με την ήττα από την Κρίσταλ Π[άλας με 0-2 και συνεχίζει να βυθίζεται στις τελευταίες θέσεις έχοντας πολλά και σημαντικά προβλήματα, ειδικά στην αμυντική λειτουργία. Ο Νούνο Σάντο ξέρει πως τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται και ο άσσος σήμερα έχει τον πρώτο λόγο. Επειδή όμως, είναι σε χαμηλά επίπεδα, θα προτιμήσω να τον συνδυάσω με το Over 1,5 ώστε να πάρω το 2,00 ως απόδοση από τον Stoiximan, καλύπτοντας και κάποιο πιθανό 2-0.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Νόριτς – Έβερτον. Η Νόριτς δείχνει πως δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, αφού ακόμα και μετά τη διακοπή ηττήθηκε… σβηστά από τη Σαουθάμπτον με 0-3, παραμένοντας στην τελευταία θέση. Πριν την παύση του πρωταθλήματος έδειχνε κάποια σημάδια ζωής, όμως σίγουρα το κενό τής έκανε μεγάλο κακό και έριξε τον όποιο ποδοσφαιρικό ενθουσιασμό είχε. Η Έβερτον από την άλλη, έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης και είναι σαν να… κέρδισε, καθώς για άλλη μια χρονιά στο Γκούντισον Παρκ έκοψε βαθμούς από την επίδοξη πρωταθλήτρια. Αυτό είχε αντίκτυπο και στο βαθμολογικό κομμάτι, καθώς με 38 βαθμούς είναι ζωντανή στη μάχη της Ευρώπης, κάτι που αποτελεί στόχο για τον Κάρλος Αντσελότι από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα. Ποιοτικά υπερτερεί και το διπλό στο 1,95 στον Stoiximan μόνο αδιάφορο δεν περνά.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από τα δικά μας χωράφια και το Άρης – ΑΕΚ. το παιχνίδι μπορείτε να το διαβάσετε αναλυτικά στο σάιτ, οπότε θα σταθώ στα βασικά. Και οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο να βρεθούν στον τελικό, το κίνητρο είναι μεγάλο και η δίψα για το κύπελλο τεράστια. Αμφότερες δείχνουν πως έχουν το εύκολο γκολ, ενώ στα μεταξύ τους παιχνίδια φέτος στις δύο διοργανώσεις είδαμε πλούσιο θέαμα (2-1, 2-2). Καθόλου απίθανο να δούμε ίδιο σενάριο και σήμερα στα γκολ, με το G/G στο 2,00 της Betshop να έχει καλές πιθανότητες εμφάνισης. Για όσους θέλουν να ρισκάρουν, ας ρίξουν κάτι ψιλά στο 2-1 σε απόδοση 10,75 και πάλι από την Betshop. Από ένστικτο και αν οδηγηθούμε στα 120′, θεωρώ πως η ΑΕΚ είναι αυτή που μπορεί να πάρει την πρόκριση, με το «ΑΕΚ στην παράταση» να πληρώνει 21,50 στον Stoiximan. Ο Άρης το έκανε το καλοκαίρι και κόντρα στην Μόλντε όταν οδήγησε το ματς στην παράταση με 3-0 και στη συνέχεια δέχτηκε το γκολ μένοντας εκτός Ευρώπης.

Αυτά για σήμερα. Έχουμε τα λογικά σημεία, έχουμε και το ρίσκο με μεγάλες αποδόσεις για fun bets. Τα ξαναλέμε αύριο με τη ματσάρα Σίτι – Τσέλσι…

Leave a Comment