Η αξία στους διπλασιασμούς

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Κάπως… ξενέρωτο είναι το σημερινό μας πρόγραμμα, καθώς τα πρωταθλήματα και οι αγώνες είναι μετρημένοι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον περιορίζεται αρκετά. Ωστόσο, έχω ξεχωρίσει δύο επιλογές για να κάνουμε το κλασικό ζέσταμα της Παρασκευής και θα πάμε να τις δο0ύμε αμέσως.

Η πρώτη έρχεται από το Ατλέτικο Μαδρίτης – Μαγιόρκα. Η Ατλέτικο έκανε τη ζημιά στην Μπαρτσελόνα με το 2-2 που απέσπασε στο Καμπ Νου και παράλληλα έκανε δώρο στην άσπονδη εχθρό της Ρεάλ το αβαντάζ για τον τίτλο. Βρίσκεται στην τρίτη θέση με μικρή διαφορά από τους διώκτες της και η νίκη σήμερα είναι σημαντική για να διατηρηθεί εκεί. Η Μαγιόρκα κέρδισε εύκολα με 5-1 την Θέλτα, επέστρεψε στις νίκες και πλέον βρίσκεται στο -5 από τις θέσεις σωτηρίας. Παίζει τα τελευταία της χαρτιά οπότε δεν έχει περιθώριο για να χάνει βαθμούς. Το έργο της σήμερα είναι δύσκολο, αλλά επειδή βλέπω να δέχεται σχετικά γρήγορα γκολ, βλέπω να ανοίγει ο ρυθμός και από την ίδια. Το Over με την Θέλτα πλήρωνε 2,50, το προτείναμε και το πληρωθήκαμε από νωρίς. Τώρα to Over 2,5 πληρώνει 2,05 στην Betshop και αξίζει επίσης να πονταριστεί. Άλλωστε, από 2 σερί έρχονται αμφότερες.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από τα πλέι οφς της πρώτης κατηγορίας της Αγγλίας και το Πόρτσμουθ – Όξφορντ. Ενδιαφέρον ζευγάρι που κατά τη γνώμη μου έχει φαβορί και δεν είναι άλλο από την Πόρτσμουθ. Πριν τη διακοπή θα μιλούσαμε ξεκάθαρα για κόντρα των γηπεδούχων, καθώς η Όξφορντ προερχόταν από 5 σερί νίκες με τις οποίες κατάφερε να μπει οριακά στην πρώτη εξάδα. Αντιθέτως, η Πόρτσμουθ είχε χάσει την φόρμα της και λίγο έλειψε με τις τελευταίες γκέλες να μείνει εκτός των πρώτων θέσεων. Σήμερα έχει την ευκαιρία να δείξει την ποιότητά της και να εκμεταλλευτεί την πολύ δυνατή της έδρα φέτος (12-6-0). Ο άσσος στο 2,20 του Stoiximan δικαίως έχει το προβάδισμα και θα τον κρατήσω…

Αυτές ήταν οι επιλογές για σήμερα. Τα ξαναλέμε αύριο σαφώς με ένα πιο γεμάτο πρόγραμμα και με περισσότερες επιλογές.

Leave a Comment