Ευκαιρία να ξεφύγει η Τσέλσι

Περιορισμένο είναι το σημερινό πρόγραμμα, καθώς σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με το χθεσινό και τις πολλές επιλογές που είχε. Υπάρχουν λίγα ματς σε κάθε πρωτάθλημα και σημεία δεν προκύπτουν με μεγάλη ευκολία. Ωστόσο, έχω ξεχωρίσει τρεις επιλογές και θα πάμε να τις δούμε αμέσως, αφού αναφέρω πως στην αρχική σελίδα του σάιτ σήμερα έχω αναρτήσει το ντέρμπι Έβερτον – Λίβερπουλ. Πάμε στα υπόλοιπα…

Η πρώτη επιλογή έρχεται από την Αγγλία και το Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η Άστον Βίλα πήρε ήδη την πρώτη της γεύση μετά τη διακοπή και αναδείχθηκε μεσοβδόμαδα ισόπαλη κόντρα στη Σέφιλντ με 0-0. Ήταν καλύτερη, όμως αυτή που δικαιούται να φωνάζει για το καθαρό γκολ που της ακυρώθηκε είναι η Σέφιλντ. Οι «χωριάτες» πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για σωτηρία και έφτασαν τους 26, βρισκόμενοι πλέον στο -1 από τη ζώνη σωτηρίας. Η Τσέλσι από την άλλη, είναι στην τετράδα και θέλει να παραμείνει εκεί για να βγει στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει περισσότερο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ που αναδείχθηκαν ισόπαλες την Παρασκευή, οπότε θα μπει επιθετικά με σκοπό να καθαρίσει το ματς. Πιθανό διπλό που μπορεί να συνδυαστεί με αρκετά γκολ, κάτι που επιβεβαιώθηκε στις 4 από τις 5 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις σε αυτό το γήπεδο. Πάμε με το 2 & Over 2,5 στο 2,05 του Stoiximan.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από την Ισπανία και το Σοσιεδά – Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά την γκέλα της Μπαρτσελόνα το Σάββατο, η Ρεάλ έχει χρυσή ευκαιρία με νίκη να ανέβει στην κορυφή, ωστόσο το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι. Οι Βάσκοι είναι δυνατοί εντός, έχουν πολύ ποιοτική ομάδα και φυσικά έχουν το κίνητρο της νίκης για να μπουν στην πρώτη τετράδα. Αμφότερες θα ψάξουν το τρίποντο, επιθετικά είναι δυνατές και πιθανόν να έχουμε αρκετά γκολ από τις δύο μεριές, κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στα μεταξύ τους ματς (5/6 G/G & Over 3,5). Πάμε σήμερα με το G/G & Over 2,5 στο 1,90 της Betshop.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από την Αυστρία και το Ραπίντ Βιέννης – Χάρτμπεργκ. Πριν λίγες μέρες οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν ξανά, με την Ραπίντ να κερδίζει με 0-1. Το σκορ φυσικά θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Μιλάμε όμως για δύο πολύ επιθετικές ομάδες που στα περισσότερα παιχνίδια τους βλέπουμε πολλά γκολ. Το Over 3,5 πληρώνει 1,97 στον Stoiximan και αξίζει και με το παραπάνω.

Leave a Comment