Επιστρέφει στις νίκες η Αταλάντα

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Εδώ είμαστε και σήμερα σε ένα αρκετά ενδιαφέρον κουπόνι. Μπορεί να λείπει η Πρέμιερ Λιγκ, όμως υπάρχει το κύπελλο στην Αγγλία και οι μικρές κατηγορίες που έχουν να μας δώσουν σημεία. Σε συνδυασμό με τις Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία, τότε μπορώ να πω πως βγαίνει μία πεντάδα στη στήλη. Πριν ξεκινήσω, να αναφέρω πως στην αρχική σελίδα έχω αναρτήσει και τα Μπάγερν – Σάλκε και Σαουθάμτον – Τότεναμ, από τα οποία προκύπτουν επίσης σημεία. Πάμε να δούμε τι έχουμε…

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Γουέστ Χαμ – Γουέστ Μπρομ για το κύπελλο. Ενδιαφέρον ματς, με τις δύο ομάδες να μην είναι σε καλή κατάσταση. Ο Μόγες θέλει την πρόκριση για να περάσει στην επόμενη φάση, όμως και η Γουέστ Μπρομ που είναι πρώτη στην Τσάμπιονσιπ, έχει καλές τύχες να κυνηγήσει ότι της αναλογεί. Θεωρώ πως θα έχουμε γκολ και από τις δύο πλευρές και το G/G στο 1,77 της Betshop είναι μία καλή λύση.

Η δεύτερη επιλογή από το Νησί έρχεται από το Στίβενεϊτζ – Πλίμουθ. Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα τελευταία και οι νίκες τους έρχονται με το σταγονόμετρο, ειδικά εντός έδρας (8 ματς χωρίς νίκη). Σε αντίθετη κατάσταση βρίσκεται η Πλίμουθ, η οποία έχει 6 νίκες στα τελευταία 7 ματς πρωταθλήματος, βρισκόμενη στην τέταρτη θέση. Βρίσκεται μόλις έναν πόντο μακριά από την πρώτη τριάδα που οδηγεί σε απευθείας άνοδο και έχει τις βλέψεις σήμερα με νίκη να ανέβει πιο ψηλά. Βοηθάει και η παράδοση για τη νίκη, καθώς μετρά5 σερί νίκες απέναντι στη Στίβενεϊτζ. Το διπλό στο 1,94 της Novibet είναι από τα καλά μου σημεία για σήμερα.

Συνέχεια στη Γερμανία και το Φράιμπουργκ – Πάντερμπορν. Εδώ δεν χρειάζονται πολλά λόγια καθώς μιλάμε για δύο άκρως επιθετικές ομάδες. Η Φράιμπουργκ έρχεται από 3 σερί G/G & Over 2,5 και η Πάντερμπορν από 3/4 G/G και 2 σερί OverΠολύ πιθανό να έχουμε ματς ροντέο και το G/G & Over 2,5 στο 1,75 του Stoiximan αξίζει της προσοχής μας.

Συνέχεια στην Ιταλία και το Τορίνο – Αταλάντα. Οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ωστόσο σήμερα το προβάδισμα το έχει η καλύτερη ομάδα και αυτή είναι φυσικά η Αταλάντα. Η ομάδα από το Μπέργκαμο δεν κερδίζει εδώ και 3 σερί παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και το σημερινό ματς απέναντι στην ασταθή Τορίνο είναι ιδανικό για να επιστρέψει στις νίκες. Επιθετικά πετάει φωτιές, όμως αμυντικά είναι ευάλωτη, με την γηπεδούχο επίσης να έχει πολλά κενά στα μετόπισθεν. Θα πάω με το συνδυαστικό 2 & Over 2,5 στο 2,37 του Stoiximan έχει μεγαλύτερη αξία από το απλό διπλό…

Κλείνω με επιλογή από τη Γαλλία και το Μονπελιέ – Ντιζόν. Ομάδες που έρχονται από σερί νικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο με ευρείες νίκες και γενικά εύκολο σκοράρισμα. Από 3/4 Over 2,5 έρχονται αμφότερες και θεωρώ πως μπορούν να συνεχίσουν με γκολ. Κρατάω και εδώ το απλό Over 2,5 στο καλοπληρωμένο 2,14 της Betshop, αφού η απόδοση είναι τελείως λάθος για τα δεδομένα των δύο ομάδων.

Αυτά ήταν για σήμερα. Μαζεύτηκαν αρκετά, οπότε διαλέγετε ότι σας αρέσει. Τα ξαναλέμε αύριο!

Leave a Comment