Δύο «καθαρά» σημεία στην Μπουντεσλίγκα 2

Προτελευταία αγωνιστική διανύουμε και στη 2η κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου και υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την άνοδο, αλλά και για τον υποβιβασμό. Είναι πιθανό να μάθουμε τις ομάδες που θα ακολουθήσουν την Αρμίνια Μπίλεφελντ στην Μπουντεσλίγκα.

Χάιντενχαϊμ – Αμβούργο

Η Χάιντενχαϊμ αντιμετωπίζει το Αμβούργο για την 33η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα 2. Η πιο σημαντική αναμέτρηση της ημέρας με τεράστιο ενδιαφέρον για την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι είναι τέταρτοι στην βαθμολογία, ενώ το Αμβούργο στην τρίτη θέση με 2 βαθμούς διαφορά. Η Χάιντενχαϊμ θέλει μόνο νίκη για να σκαρφαλώσει στην πρώτη τριάδα και να διεκδικήσει την άνοδο απευθείας ή μέσω των πλέι οφ. Ισοπαλίες έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική και για τις δύο πλευρές, με την Στουτγκάρδη να είναι η ευνοημένη ομάδα. Ελάχιστες οι απουσίες τους για τη σημερινή αναμέτρηση. Η προϊστορία είναι μοιρασμένη με μία νίκη για την καθεμία σε 3 αναμετρήσεις. Το Αμβούργο έδειξε πως θέλει περισσότερο να επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα, αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα δεδομένο. Η Χάιντενχαϊμ έκανε μία σπουδαία προσπάθεια για τα δεδομένα της και δείχνει πως θα το παλέψει μέχρι τέλους. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και επιθετικό ποδόσφαιρο καθώς η νικήτρια ομάδα θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφαία κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Προτείνω Over 2,5 στο 1,72 από τη Stoiximan.

Μπόχουμ – Γκρόιτερ Φιρτ

Η Μπόχουμ υποδέχεται την Γκρόιτερ Φιρτ επίσης στην προτελευταία στροφή της Μπουντεσλίγκα 2. Πρόκειται για δύο ομάδες που τελειώνουν την χρονιά με θετικό πρόσημο και απολογισμό. Για ένα χρονικό διάστημα, φέτος, έφτασαν κοντά την πρώτη τριάδα αλλά ακόμα δεν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να διεκδικήσουν την άνοδο. Η Μπόχουμ έχει 10 παιχνίδια χωρίς ήττα και κράτησε το αήττητο μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Έχει να αντιμετωπίσει αρκετούς τραυματισμούς, αλλά η καλή ψυχολογία και αγωνιστική κατάσταση θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την διεκδίκηση ακόμη μίας νίκης. Οι φιλοξενούμενοι επίσης έρχονται από θετικά αποτελέσματα και έχουν ελάχιστους απόντες. Περιμένουμε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και σήμερα, ενώ έχουν καλή προϊστορία απέναντι στην Μπόχουμ. Πλεονέκτημα έδρας δεν υπάρχει, φυσικό και επόμενο μάλιστα, αλλά η Μπόχουμ είναι έτοιμη να κρατήσει το αήττητο ζωντανό, όπως και η Γκρόιτερ Φιρτ να μας χαρίσει πολλές φάσεις και ευκαιρίες για να παρακολουθήσουμε ακόμα ένα απολαυστικό παιχνίδι. Πάω στο «1» σε απόδοση 2,05 από την Stoiximan.

Leave a Comment