Δυο φαβορί και δυο καλές κόντρες

Καλημέρα στους φίλους του Stoiximabet!

Εξαιρετικό το Σαββατοκύριακο που πέρασε με συνολικό απολογισμό 7 στα 8. Τα πλέι οφ του Nations League και η Βραζιλία έδωσαν κάποιο ενδιαφέρον στο μεσοβδόμαδο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα.

Βοσνία – Βόρεια Ιρλανδία

Η Βόσνια βρίσκεται σε άνοδο τα τελευταία χρόνια, αλλά στα προκριματικά του Euro δεν τα κατάφερε. Έχει όμως την ευκαιρία μέσω του Nations League να κατακτήσει την πολυπόθητη πρόκριση. Μεγάλο όπλο της  η επιστροφή του Πιάνιτς που είναι ανεβασμένος ψυχολογικά μετά τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα. Το ρόστερ είναι αρκετά καλό, αφού μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν παίχτες όπως οι Τζέκο, Κολάσινατς, Μπέγκοβιτς.

Οι Βορειοϊρλανδοί είναι μαχητικοί, αλλά υστερούν σημαντικά σε ποιότητα. Θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν οι Βόσνιοι δεν καταφέρουν να βρεθούν στον τελικό του μπαράζ. Ο άσος στο 2.00 του Stoiximan  θα είναι η επιλογή μου.

Ισλανδία – Ρουμανία

Η Ισλανδία δεν είναι σε καθόλου κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Το 5-1 από το Βέλγιο  αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα της. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της μετά από εκείνη στο ματς με τη Γαλλία.

Η Ρουμανία είναι βελτιωμένη με τον νέο προπονητή και έχει ανεβασμένη αυτοπεποίθηση ενόψει του σημερινού ματς. Το καλό ότι θα έχει στη διάθεση της και τον πολύπειρο Κεσερού, ο οποίος θα ηγηθεί της επίθεσης της. Σε κάθε περίπτωση, οι Βαλκάνιοι έχουν τα φόντα να μη χάσουν στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού. Το Χ2 στο 1.51 του Stoiximan με καλύπτει απόλυτα.

Βουλγαρία – Ουγγαρία

Η Βουλγαρία μπορεί να έχει πάει Μουντιάλ, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρεθεί σε Euro. Ξέρει ότι μπροστά της έχει μια μεγάλη πρόκληση, αφού απέχει δυο νίκες από τα τελικά της διοργάνωσης. Μπορεί να λείπει ο μεγάλος παίχτης,  έχει όμως ένα αρκετά καλό σύνολο τηρουμένων των αναλογιών.

Η Ουγγαρία είναι ελαφρώς πιο ποιοτική χωρίς ωστόσο να τρομάζει με τη δυναμική της. Εκτιμώ ότι οι δυο αντίπαλοι ξεκινάνε με ίσες πιθανότητες, καθώς το ματς γίνεται επί βουλγαρικού εδάφους.  Η αξία βρίσκεται ξεκάθαρα στην κόντρα του φαβορί και το 1Χ στο 1.70 του Stoiximan θα είναι η επιλογή μου.

Ατλέτικο Παραναένσε – Σεαρά

Η Παραναένσε έπαιξε με αναπληρωματική ενδεκάδα στο ματς με την Φλαμένγκο και έχασε με 3-1. Πλήρωσε ουσιαστικά το κακό δεύτερο ημίχρονο, αφού στα πρώτα 45 λεπτά ήταν αρκετά ανταγωνιστική.  Εσχάτως δείχνει ότι αξιοποιεί την έδρα της με 2 ήττες στα τελευταία 2 ματς.

Η Σεαρά πάλεψε το ματς  με την Παλμέιρας, αλλά δεν κατάφερε αποφύγει την ήττα. Ως φιλοξενούμενη είναι πολύ αδύναμη με 5 ήττες σε 6 ματς. Η έδρα μπορεί να κάνει τη διαφορά σήμερα και ο άσος στο 1.94 της Novibet είναι αποδεκτός.

Καλές επιλογές!

Leave a Comment