Δυο στηρίγματα και δυο «σκληρά» σημεία

Καλημέρα στους φίλους του Stoiximabet!

Οδεύουμε στο φινάλε αυτής της επεισοδιακής σεζόν και το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έχασε εύκολα με 3-0. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Δώνη φανέρωσαν ότι το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ βαρύ. Είναι σαφές πλέον ότι αρκετοί παίχτες της ομάδας ψάχνουν τον  επόμενο σταθμό της καριέρας τους και είναι δύσκολο να ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους. Ήδη κάποιοι αποτελούν παρελθόν για την ομάδα που σιγά σιγά αποψιλώνεται. Ο ΟΦΗ έφτασε στα όρια του τον ΠΑΟΚ και με λίγη τύχη θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία. Μπορεί μην να έχει κάποιο κίνητρο, αλλά θέλει οπωσδήποτε μια νίκη γοήτρου στα πλέι οφ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει να θέλει περισσότερο το παιχνίδι, προετοιμάζεται σε καλύτερο κλίμα και ο άσος στο 2.40 του Stoiximan θα είναι η επιλογή μου.

Μανχάιμ – Πρόισεν Μίνστερ

Η Μανχάιμ ηττήθηκε από την Ίνγκολσταντ και οι ελπίδες της για άνοδο εξανεμίστηκαν. Έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του ματς και μάλιστα γι΄αυτό το λόγο ο τεχνικός της αποβλήθηκε και δε θα είναι παρών σήμερα. Γενικά το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό και μάλλον το σημερινό ματς αποτελεί αγγαρεία.

Αντίθετα, η Πρόισεν Μίνστερ πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Τσβικάου κι έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Με αναπτερωμένο ηθικό,  θα πάει για το διπλό σήμερα απέναντι στην αδιάφορη Μανχάιμ. Το Χ2 στο 1.70 του Stoiximan με καλύπτει απόλυτα.

Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουν

Η ήττα από την Έβερτον στέρησε από τη Νόριτς την ευκαιρία να φτάσει στο -3 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Τα «καναρίνια» δεν παίζουν άσχημα, αλλά πληρώνουν την έλλειψη προσωπικότητας. Μοιάζει πολύ δύσκολο για το υπάρχον ρόστερ να ανταποκριθεί και στο κύπελλο.

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στα καλύτερα της και το επιβεβαίωσε περίτρανα στο 3-0 επί της Σέφιλντ. Το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους της, έχει μεγάλο ρόστερ και μπορεί άνετα να αποκριθεί στις απαιτήσεις του ματς. Το διπλό στο 1.45 της Novibet προσφέρεται για στήριγμα

Μπρέσια – Τζένοα

Η Μπρέσια πήρε ισοπαλία στη Φλωρεντία, αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να έχει ρεαλιστικές ελπίδες παραμονής.

Η Τζένοα δέχτηκε γκολ 4 γκολ από την Πάρμα και ξεκίνησε το με το αριστερό τις υποχρεώσεις της μετά τη διακοπή. Βρίσκεται οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και μια νίκη σήμερα θα ήταν βάλσαμο. Κόντραρε καλές ομάδες μέσα στη χρονιά και δεν αξίζει να πέσει. Περιμένω να βγάλει αντίδραση σήμερα και θα ποντάρω στο διπλό στο 2.35 της Novibet.

Καλές επιλογές!

Leave a Comment