Όπου φόβος και… πόντος

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Άψογα κύλησε η τελευταία στήλη της Τετάρτης, καθώς πέρασε τόσο το διπλό της Βόλφσμπεργκερ στην Αυστρία σε απόδοση 2,60, όσο και το 1 & Over 2,5 της Σπάρτα Πράγας στην Τσεχία με 1,87. Η τελευταία βδομάδα έχει κυλήσει υπέροχα με πολλά σημεία να επιβεβαιώνονται και πραγματικά ελάχιστα να μην περνούν, οπότε είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το σημαντικό Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ, το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε αναλυτικά στην αρχική σελίδα του σάιτ. Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα δύο παιχνίδια στη Β’ Γερμανίας, τα οποία και θα δούμε αμέσως…

Όσο περνούν οι αγωνιστικές και οι ομάδες φτάνουν προς το φινάλε, δείχνουν μία μεγαλύτερη προσοχή στους στόχους τους και αυτό τίς κάνει περισσότερο συγκεντρωμένες στο παιχνίδι τους. Στα δύο σημερινά ματς πρωταρχικός στόχος και των τεσσάρων ομάδων είναι η αποφυγή της ήττας, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπλέκουν για τα καλά με σενάρια υποβιβασμού.

Αρχικά, πάμε στο Γκρόιτερ Φιρτ – Σαντχάουζεν. Η Γκρόιτερ βρίσκεται στην έβδομη θέση με 38 βαθμούς και η Σαντχάουζεν στην 11η με 36. Το τρίτο Αμβούργο έχει 48 οπότε η άνοδος είναι απίθανο σενάριο, ωστόσο η τρίτη από το τέλος Καρλσρούη έχει 30 βαθμούς και οι δύο ομάδες ψάχνουν λίγους πόντους ακόμα για να σώσουν και τυπικά τη χρονιά. Δεν έχουν μεγάλες βαθμολογικές διαφορές και το κίνητρο βολεύει να δούμε μία βολική ισοπαλία. Άλλωστε οι γηπεδούχοι έρχονται από 3/4 ισοπαλίες και οι φιλοξενούμενοι από 3/6. Το Χ στο 3,40 στην Betshop αξίζει και με το παραπάνω το ρίσκο του.

Στην ίδια λογική είναι και το Μπόχουμ – Σαν Πάουλι. Η Μπόχουμ με 36 πόντους βρίσκεται στην 10η θέση και η Σαν Πάουλι με 35 στην 13η, οπότε και εδώ το κίνητρο της σωτηρίας είναι υψηλό και σίγουρα καμία από τις δύο δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες με ενδεχόμενη ήττα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από 4/6 ισοπαλίες και οι φιλοξενούμενοι από 3/5, οπότε και εδώ αγωνιστικά έχουμε παρόμοια φιλοσοφία. Φυσικά το Χ στο 3,32 της Betshop έχει και με το παραπάνω την αξία του και σε αυτό το ματς και θα αποτελέσει τη δεύτερη επιλογή μου.

Αυτά για σήμερα και κλείσαμε. Η μέρα σηκώνει και το ρίσκο της γι’ αυτό και πήγα στις βολικές ισοπαλίες. Το ποντάρισμα προτείνω να γίνει σε δύο μονά αποδεκτά, έτσι ώστε και η μία ισοπαλία να περάσει, να σημειωθεί σημαντικό κέρδος, το οποίο άλλωστε είναι πάντα και το ζητούμενο. Τα ξαναλέμε αύριο με νεότερες επιλογές από τη Γερμανία και όχι μόνο…

Leave a Comment