Το κίνητρο σε πρώτο πλάνο

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Αρκετά πλούσιο είναι το σημερινό μας πρόγραμμα, καθώς πλέον έχουμε την ολοκληρωμένη είσοδο της Αγγλίας με Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ, αλλά και την τυπική είσοδο της Ιταλίας όσον αφορά το πρωτάθλημα. Μαζί με τα ήδη υπάρχον πρωταθλήματα της Γερμανίας και της Ισπανίας, βγαίνει ένα πολύ ωραίο… καλοκαιρινό κοκτέιλ που μπορεί να μας δώσει σημεία.

Μπορεί η Αγγλία να αφορά την επίσημη ενασχόλησή μου με το στοίχημα, όμως μερικές φορές χρειάζεται να κάνεις μία παύση ή να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός. Ο κορονοϊός έχει αλλάξει πολύ τα δεδομένα στο Νησί και οι ομάδες θα εμφανιστούν πιθανόν παγωμένες. Αυτό το είδαμε και στα μεσοβδόμαδα παιχνίδια (βγήκαν άνετα τα προγνωστικά) όπου ο ρυθμός ήταν χαμηλός. Δεν περιμένω διαφορές σήμερα, αλλά ξεκαθαρίζω πως αυτή τη βδομάδα δεν θα ασχοληθώ καθόλου με την Τσάμπιονσιπ. Θέλω να κοιτάξω πως θα εμφανιστούν οι ομάδες και κατά πόσο έχουν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο, καθώς οι αγωνιστικές πλέον θα είναι η μία πίσω από την άλλη με μεσοβδόμαδες εμβόλιμες. Στην Πρέμιερ είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα και τα ρόστερ, οπότε υπάρχει μία λογική σε κάποια ματς.

Πριν ξεκινήσω με τις επιλογές να αναφέρω πως στην αρχική σελίδα του σάιτ έχουν αναρτηθεί τα ματς Γουέστ Χαμ – Γουλβς και Λειψία – Ντόρτμουντ, στα οποία υπάρχουν επιλογές που έχουν ενδιαφέρον και αξίζει να διαβαστούν. Πάμε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά με τα σημεία…

Θα ξεκινήσω με τα δικά μου λημέρια της Πρέμιερ Λιγκ και θα σταθώ σε δύο επιλογές με ρίσκο, μένοντας αρχικά στο Γουότφορντ – Λέστερ. Ματς που στα μάτια μου έχει ξεκάθαρο φαβορί τη Λέστερ. Η Γουότφορντ κάνει φοβερή προσπάθεια για να μείνει στην κατηγορία και με τον Πίρσον στο τιμόνι της έδειξε πολλά πριν την διακοπή. Θεωρώ πως η διακοπή την επηρέασε ξεκάθαρα και πιθανόν να μην έχει την ίδια συσπείρωση, τουλάχιστον για αυτό το νέο ξεκίνημα. Από την άλλη, έχουμε μία Λέστερ πολύ ποιοτική που μπορεί να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, έχει φυσικά το κίνητρο της τετράδας (τριάδα αυτή τη στιγμή) και έχει ένα προπονητή που δεν χαλαρώνει ποτέ, με τον Ρότζερς να έχει θέσει υψηλούς στόχους για τις «αλεπούδες» από το προηγούμενο κιόλας καλοκαίρι. Θεωρώ πως είναι σε καλύτερο επίπεδο και μπορεί να μας δώσει το διπλό στο 2,10 του Stoiximan.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας. Η Μπόρνμουθ με 27 βαθμούς βρίσκεται ακριβώς στη ζώνη του υποβιβασμού και δίνει μεγάλη μάχη για να σωθεί, την ώρα που η χαλαρή Κρίσταλ Πάλας με τις 3 σερί νίκες που πέτυχε προ διακοπής έφτασε τους 39 και μπορεί πλέον να χαμογελάει άνετα. Τον Μάρτη θα μιλούσα για διπλό, καθώς η Πάλας στα εκτός είναι «μανούλα», όμως τώρα το πράγμα ισορροπείται. Η Μπόρνμουθ ακόμα και με τον βαθμό θα είναι μια χαρά, κάτι που δεν θα χαλάσει σίγουρα και τους φιλοξενούμενους. Το Χ στο 3,26 της Betshop αξίζει να τιμηθεί, καθώς βολεύει και η μεγάλη απραξία.

Πάμε και στη Γερμανία όπου θα μείνω σε δύο επιλογές με ισχυρό κίνητρο. Αρχικά θα πάω στο Πάντερμπορν – Γκλάντμπαχ. Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο, με την Γκλάντμπαχ να βρίσκεται στο -1 από την τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ και την Πάντερμπορν να υποβιβάζεται και επίσημα ως τελευταία. Σαφώς και δεν μιλάμε για το φτωχό διπλό, αλλά για συνδυασμό τερμάτων, καθώς τα «πουλάρια» σκοράρουν κατά ριπάς ακόμα και χωρίς τους Πλεά και Τουράμ. Από την άλλη, η Πάντερμπορν δεν έχει να χάσει κάτι, θα παίξει ανοιχτά όπως κάνει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της και σίγουρα ένα τέρμα μπορεί να το βρει. Το συνδυαστικό 2 & G/G στο 2,25 της Novibet προκαλεί αρκετά…

Ίδια λογική και το Χόφενχαϊμ – Ουνιόν Βερολίνου. Η «Χόφε» κέρδισε με 1-3 την Άουγκσμπουργκ και πλέον βρίσκεται οριακά στην προνομιούχο έβδομη θέση για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, θέση φυσικά που θέλει να την κρατήσει μέχρι το φινάλε. Απέναντί της θα βρει μία αδιάφορη Ουνιόν, η οποία μετά τις 2 σερί νίκες της σώθηκε και μαθηματικά. Εκτός έδρας τα περισσότερα παιχνίδια της είναι ήττες με δικά της γκολ, οπότε μπορεί να το καταφέρει και σήμερα, αφού και οι γηπεδούχοι είναι της ίδια λογικής. Επιλογή μου το 1 & G/G στο εξαιρετικό 2,75 της Stoiximan .

Η τελευταία επιλογή έρχεται από την Ελλάδα και το ΠΑΟΚ – ΟΦΗ. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά σπατάλησε πολλές ευκαιρίες μένοντας στο 0-0. Η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος καθώς η ΑΕΚ, με τα σημερινά δεδομένα και την τιμωρία που ισχύει στον ΠΑΟΚ, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ. Απέναντί του θα βρει έναν ΟΦΗ που έχασε εύκολα με 0-2 από την ΑΕΚ, έχει βγει ήδη στην Ευρώπη και σαφώς είναι η πιο χαλαρή ομάδα μέχρι το φινάλε. Το συνδυαστικό 1 & Under 3,5 στο 2,05 του Stoiximan εκτιμώ πως έχει τον πρώτο λόγο, καθώς αναμένεται και η ανάλογη συντήρηση δυνάμεων για το επερχόμενο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο κύπελλο την Τετάρτη.

Αυτά για σήμερα. Μετά από αρκετούς μήνες και βδομάδες η στήλη γέμισε πολύ από σημεία. Ελπίζω φυσικά να μας βγει σε καλό. Άλλωστε οι αποδόσεις, όπως βλέπετε και εσείς, είναι αρκετά δελεαστικές και καλοπληρώνουν! Εμείς τα ξαναλέμε πλέον αύριο με νεότερη στήλη…

Leave a Comment