Σαββατοκύριακο… στη Γερμανία!

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας Γερμανίας. Ήταν η πρώτη χώρα που έκανε πραγματικότητα ένα ιδανικό πλάνο για να επιστρέψουν οι ομάδες στα γήπεδα και να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν. Αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση όλων των υπόλοιπων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και είναι η πρώτη λίγκα που μας αποχαιρετά αυτό το καλοκαίρι. Το Σάββατο στην Μπουντεσλίγκα ήταν γεμάτο ανατροπές μέχρι το τέλος και ελπίζουμε να δούμε μία ανάλογη εικόνα στη 2η κατηγορία, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να βρίσκεται στο εισιτήριο των μπαράζ ανόδου μέσω της τρίτης θέσης.

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Χάιντανχαϊμ

Στην Schuco Arena, η Αρμίνια Μπίλεφελντ υποδέχεται την Χάιντενχαϊμ. Η Αρμίνια είναι ήδη πρωταθλήτρια της Zweite Liga και επιστρέφει μετά από χρόνια στην Μπουντεσλίγκα. Μαζί της θα είναι η Στουτγκάρδη, ενώ η τρίτη θέση των μπαράζ ανόδου δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα. Εκεί, η Χάιντενχαϊμ έχει το πλεονέκτημα με ένα βαθμό πάνω από το Αμβούργο. Προσπέρασε στο βαθμολογικό πίνακα την περασμένη αγωνιστική, στο τελευταίο λεπτό, με ένα γκολ – μισή άνοδο. Στα μπαράζ περιμένει η Βέρντερ Βρέμης, αλλά προέχει το δύσκολο ταξίδι στο Μπίλεφελντ για να παίξει απέναντι σε μία Αρμίνια, που σκοράρει ακατάπαυστα. 8 γκολ σε 3 παιχνίδια και 4 εντός έδρας μετά την επανέναρξη που σημειώνει γκολ. Μόνο μία απουσία έχει η γηπεδούχος στη σημερινή αναμέτρηση, ενώ αξιοσημείωτο στατιστικό είναι οι πολλές ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Βέβαια σημειώνονται πολλά τέρματα και περιμένουμε μία ανάλογη εικόνα σε μία χρονιά που καμία από τις δύο δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Προτείνω Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1,70 από την Stoiximan.

Γκρόιτερ Φιρτ – Καρλσρούη

Η Γκρόιτερ Φιρτ αντιμετωπίζει την Καρλσρούη στο Sportpark Ronhof. Μία ενδιαφέρουσα χρονιά για τους γηπεδούχους, που βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και θεωρούνται μία ομάδα αρκετά επικίνδυνη και δύσκολη για να κερδίσει κανείς. Θέλει να τελειώσει ιδανικά την σεζόν και να βάλει τα θεμέλια για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στην επόμενη. Απέναντι της μία Καρλσρούη που πέρασε πολλές περιπέτειες μέσα στην σεζόν. Βρέθηκε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά τώρα είναι στην τρίτη θέση από το τέλος, η οποία οδηγεί στα μπαράζ με την τρίτη ομάδα της Dritte Liga για να παραμείνει στην κατηγορία. Βέβαια με νίκη σήμερα και ήττα ή ισοπαλία της Νυρεμβέργης δεν θα χρειαστεί να μπει σε αυτήν την διαδικασία. Το έργο της είναι αρκετά δύσκολο και δεν μας έχει συνηθίσει σε εκτός έδρας νίκες. Δεν έχει τον τίτλο του φαβορί, αλλά μπορεί να αντιστρέψει την ψυχολογία με την νοοτροπία πως δεν έχει τίποτα να χάσει. Περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και ποιοτικό ποδόσφαιρο από τις δύο πλευρές. Διπλή ευκαιρία 1Χ 1,80 από την Stoiximan.

Stoiximan: Cash Out & Πλούσιο Live Streaming

Παίζω σε μονά αποδεκτά και δυάδα. Οι δικοί σας συνδυασμοί είναι στο χέρι σας.

Leave a Comment