Ρίσκο στο 3.10 και τρεις λογικές επιλογές

Καλημέρα στους φίλους του Stoiximabet!

Η στήλη ανέβηκε πολύ νωρίς σήμερα και δε γνωρίζουμε την έκβαση των χθεσινών αγώνων. Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Χαϊντενχάιμ – Αμβούργο

Πρόκειται για το ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της τρίτης θέσης. Η μικρούλα Χαϊντενχάιμ έχει κάνει πολλές υπερβάσεις μέσα στη σεζόν και απομένει να κάνει την τελευταία.  Είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη στην έδρα της, όπου έχει μόνο νίκες από τη διακοπή και μετά. Συνολικά έχει κερδίσει τους 10 από τους 16 αγώνες που έχει δώσει εκεί τη φετινή σεζόν

Το Αμβούργο έχει το όνομα, αλλά τον τελευταίο καιρό μπάζει νερά. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχει μόλις 2 νίκες στα τελευταία 6 ματς. Κάπως έτσι έχασε την άνοδο και την περασμένη σεζόν. Σε καμία περίπτωση δε θα έπρεπε να είναι φαβορί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πόσο μάλλον όταν παίζει για δυο αποτελέσματα. Θα πάω με την Χαϊντενχάιμ μέχρι το τέλος και θα ποντάρω πάνω της. Ο άσος στο 3.10 του Stoiximan είναι καλή περίπτωση.

Κρακοβία – Γιαγκελόνια

Οι δυο ομάδες είχαν ξαναπαίξει πριν από 15 μέρες, με τη Γιαγκελόνια να παίρνει τη νίκη με 1-0. Ένα αποτέλεσμα που αδικεί την Κρακοβία που ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Λογικά θα θελήσει να πάρει άτυπη ρεβάνς και να ξεκινήσει με το δεξί τα πλέι οφ. Ούτως ή άλλως πρόκειται για ομάδα με μεγαλύτερους στόχους. Ο άσος στο 2.15 της Novibet  θα είναι η επιλογή μου.

Άστον Βίλα – Τσέλσι

Η Άστον Βίλα δεν κατάφερε να κερδίσει τη Σέφιλντ και παρέμεινε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Είχε διάθεση, αλλά όχι και την ποιότητα  για να διασπάσει την εστία της αντιπάλου της.

Η Τσέλσι έχει την ευκαιρία να αποσπαστεί από τη Γιουνάιτεντ και να κάνει ένα μεγάλο βήμα για το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, λογικά δε θα έχει πρόβλημα απέναντι σε μια πολύ κατώτερη αντίπαλο. Το διπλό στο 1.50 του  Stoiximan προσφέρεται για στήριγμα.

Ντεμπρετσένι –Ντιόσγκιορ

Η Ντέμπρετσεν πάλεψε στο ματς με τη Βίντι, αλλά δεν απέφυγε μια ακόμα ήττα. Βρίσκεται στο -3 από τη γραμμή του υποβιβασμού και η νίκη είναι μονόδρομος σήμερα. Η Ντιοσγκιόρ μοιάζει εντελώς ντεφορμέ με 3 ήττες στα τελευταία 5 ματς. Ο άσος στο 2.06 της Novibet είναι αποδεκτός.

Επίσης, υπάρχει ένα δευτεριάτικο ματς με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο αδιάφορος Αστέρας υποδέχεται τον μαχητικό Πανιώνιο που σε κάθε ματς παίζει την κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι Βόκολος και Μάντζιος συνδέονται με μακροχρόνια φιλία. Το διπλό στο 2.80 της Novibet έχει αξία.

Καλές επιλογές!

Leave a Comment