Ποντάρισμα στην Πριμέρα

Καλημέρα στους φίλους του Stoiximabet!

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της σεζόν και τώρα είναι η ευκαιρία να πάμε κάποια καλά ταμεία. Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα.

Ατλέτικο – Βαγιαδολίδ

Η Ατλέτικο έκανε επίδειξη δυνάμεων την Τετάρτη και διέλυσε εκτός έδρας την Οσασούνα με 5-0.  Είχε τον Φέλιξ σε τρομερή μέρα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστική. Το καλό είναι ότι γκέλαραν οι ανταγωνιστές της και κατάφερε να μπει στην πρώτη τετράδα. Πλέον η αυτοπεποίθηση της ανέβηκε πολύ και είναι φαβορί για μια θέση στην τετράδα.

Από την άλλη, η Βαγιαδολίδ μάχεται για την παραμονή της και θα προσπαθήσει να κλέψει τον βαθμό με το σύστημα πούλμαν. Εκτιμώ, λοιπόν, ότι δε θα δεχτεί πολλά γκολ, αλλά ούτε έχει της δυνατότητες  να κρατήσει το μηδέν. Επομένως η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Άσος και under 3.5 στο 1.80 στο Stoiximan.

Εσπανιόλ – Λεβάντε

Αν και έπαιζε με παίχτη λιγότερο από νωρίς, η Εσπανιόλ πήρε σπουδαίο βαθμό από τη Χετάφε. Ήταν αρκετά καλή στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη. Το ηθικό της είναι τονωμένο μετά τα δυο μεγάλα αποτελέσματα και σήμερα θα δώσει έναν ακόμα τελικό.

Η Λεβάντε είναι στο +9 από τη γραμμή κι έχει το περιθώριο να βρει αλλού τους βαθμούς που χρειάζεται. Μομέντουμ και κίνητρο μας στέλνουν ξεκάθαρα προς της μεριά της Εσπανιόλ. Ο άσος στο 2.02 του Stoiximan θα είναι η επιλογή μου.

Σάλκε – Βόλφσμπουργκ

Η Σάλκε είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της Μπουντεσλίγκα και αν το πρωτάθλημα είχε λίγες αγωνιστικές ακόμα, θα κινδύνευε με υποβιβασμό. Με πολλές απουσίες και στο σημερινό ματς, δύσκολα θα δούμε κάτι καλύτερο από αυτήν.

Η Βόλφσμπουργκ δεν μπήκε στο πνεύμα του αγώνα με την Γκλάντμπαχ και έχασε εύκολα με 3-0. Δίνει μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο και η νίκη σήμερα είναι το μοναδικό ζητούμενο. Βάσει της απόδοσης της στα τελευταία ματς, αξίζει να τερματίσει στην πρώτη επτάδα.

Η αγωνιστική διαφορά των δυο ομάδων σε συνδυασμό με το κίνητρο, μας οδηγούν προς τη μεριά των φιλοξενούμενων. Διπλό στο 1.69 της Novibet.

 Ντενιζλισπόρ – Μπεσίκτας

Η Ντενιζλισπόρ έχει μπροστά της δύσκολο πρόγραμμα και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να νιώθει πιο ήσυχη. Δείχνει σε καλή κατάσταση και αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία.

Η εντός έδρας ήττα από την Αντάλιασπορ μάλλον θα αφήσει την Μπεσίκτας εκτός Ευρώπης. Ουσιαστικά δεν έχει κάποιο στόχο και απ΄ό,τι λέγεται ο προπονητής της θα κάνει αρκετούς πειραματισμούς σήμερα.

Μονόπλευρο το  κίνητρο στο ματς, έχει ενδιφέρον το 1Χ στο 1.79 της Novibet.

Leave a Comment