Παιχνίδια που προδιαθέτουν για γκολ

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Μεσοβδόμαδη αγωνιστική έχουμε στην Πρέμιερ Λιγκ και η αλήθεια είναι πως δίνει μία διαφορετική νότα σε αυτό το πρόγραμμα. Το ντέρμπι του Λονδίνου Τσέλσι – Άρσεναλ μπορείτε να το διαβάσετε αναλυτικά στην αρχική σελίδα του σάιτ, όμως υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια και θα τα δούμε παρακάτω στις επιλογές.

Η πρώτη έρχεται από το Άστον Βίλα – Γουότφορντ. Η Άστον Βίλα έρχεται από το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην Μπράιτον φτάνοντας τα 5 σερί G/G, ενώ η Γουότφορντ συνέχισε το αήττητο σερί της σε 4-2-0 στα τελευταία ματς, μένοντας στο 0-0 με την Τότεναμ. Ματς που θα έχει γκολ και από τις δύο μεριές, καθώς η Βίλα εντός παίζει πιο επιθετικά και σκοράρει, ενώ η φορμαρισμένη Γουότφορντ στα εκτός έχει θέματα, όμως το γκολ το βρίσκει πλέον με κλειστά μάτια. Το G/G στο 1,70 της Betshop είναι μία καλή λύση…

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι. Ενδιαφέρον παιχνίδι, καθώς η Σέφιλντ μετά και το εκτός έδρας 1-1 με την Άρσεναλ έβαλε τις βάσεις για να κυνηγήσει και μία ευρωπαϊκή θέση μετά την εξαιρετική της φετινή πορεία. Η Σίτι έχει πολλά προβλήματα, δέχεται γκολ από όλους και είναι σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση. Το 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας την άφησε μακριά από την κορυφή και έφερε νέα προβλήματα στο προσκήνιο. Το G/G στο 1,84 της Betshop νομίζω πως είναι μία ιδανική επιλογή για το ματς.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από την Τσάμπιονσιπ και το εξ αναβολής Μπάρνσλεϊ – Πρέστον. Ομάδες που παίζουν πάντα επιθετικά, βρίσκουν εύκολα το γκολ, αλλά αμυντικά έχουν προβλήματα. Αν μπει ένα γκολ νωρίς άνετα το ματς μπορεί να ξεφύγει. Το Over 2,5 στο 1,83 του Stoiximan είναι ιδανικό για να κλείσει τη σημερινή τριάδα των γκολ.

Αυτά τα λίγα για σήμερα. Τα ξαναλέμε και αύριο με νεότερες επιλογές!

Leave a Comment