Μιλούν οι έδρες στην Ιταλία

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Κλασικό κυριακάτικο κουπόνι έχουμε μπροστά μας με πολλές αναμετρήσεις να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Πέρα από το αγγλικό Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι που μπορείτε να διαβάσετε ε στην αρχική σελίδα, έχω ξεχωρίσει τρεις επιλογές που θα τις δούμε αμέσως…

Η πρώτη έρχεται από την Ιταλία και το Αταλάντα – Τζένοα. Τρομακτική ήταν η Αταλάντα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τορίνο, την οποία διέλυσε με 0-7! Επέστρεψε έτσι άμεσα στις νίκες μετά από 3 συνεχόμενα ματς χωρίς επιτυχία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, φτάνοντας και πάλι μία ανάσα από την πρώτη τετράδα. Η Τζένοα πήρε το εκτός έδρας 0-0 με την Φιορεντίνα αλλά δεν κέρδισε για τέταρτο σερί ματς, έχοντας πολλά αμυντικά προβλήματα. Έρχεται από 4/5 G/G, όμως σχεδόν σε κάθε της ματς δέχεται τουλάχιστον από 2 γκολ. Η Αταλάντα σκοράρει κατά ριπάς, αλλά συνήθως δέχεται και η ίδια γκολ. Αν αξίζει κάτι από το ματς είναι το συνδυαστικό 1 & G/G στο 2,50 του Stoiximan.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται και πάλι από την Ιταλία και το Μίλαν – Βερόνα. Η Μίλαν έρχεται από 4 σερί νίκες έχοντας παράλληλα και μία πρόκριση κόντρα στην Τορίνο πριν λίγες μέρες στο κύπελλο, δείχνοντας πλέον πως έχει βρει τον δρόμο της παίζοντας σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Η Βερόνα κέρδισε με 3-0 την Λέτσε και έφτασε τις 3 νίκες στις 4 τελευταίες αγωνιστικές, παραμένοντας χωρίς ήττα για 5 συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος. Σίγουρα κάτι υπερβολικό για μία ομάδα που ναι μεν φέτος έχει εντυπωσιάσει, αλλά παραμένει ένα μέτριο σύνολο που δεν έχει βάθος στον πάγκο, έχοντας παράλληλα μόλις 3 νίκες εκτός έδρας σε 9 αγωνιστικές. Η σοβαρή Μίλαν δεν θα έχει πρόβλημα νίκης και ο άσσος στο 1,80 της Novibet θα προτιμηθεί.

Κλείνω με τη Γερμανία και το Κολωνία – Φράιμπουργκ. Οι δύο ομάδες έρχονται από μεγάλα σκορ, από πολλά G/G και πολλά Over, ενώ είναι τέτοια η αγωνιστική τους φιλοσοφία που δύσκολα μένουν στο μηδέν, οπότε και σήμερα δεν περιμένω κάτι διαφορετικό. Άλλωστε στα μεταξύ τους ματς τα τελευταία χρόνια το ένα μεγάλο σκορ διαδέχεται το άλλο. Κρατάω το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 στο 1,87 στον Stoiximan.

Αυτά τα λίγα για σήμερα. όχι πολλά, αλλά αξιόλογα. Τα ξαναλέμε αύριο με το χαλαρό πρόγραμμα της Δευτέρας…

Leave a Comment