Με τον τρόπο της Πάντερμπορν η Ντόρτμουντ

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Αρκετά ικανοποιημένος είμαι από τη χθεσινή ημέρα, καθώς η στήλη πέρασε τις 2 από τις 3 επιλογές. Πέρασε τόσο η Χέρτα (1,97), όσο και η Βέρντερ Βρέμης (3,03), με τη μοναδική χαμένη επιλογή να είναι τα γκολ στο Μάιντζ – Χόφενχαϊμ. Οι αποδόσεις στα σημεία ήταν υψηλές, οπότε ήταν ένα καλό ζέσταμα ενόψει της σημερινής ημέρας. όπως είναι αναμενόμενο, και σήμερα θα ασχοληθώ με τη Γερμανία, καθώς η Τσεχία και η Δανία δεν με… ψήνουν ιδιαίτερα για να ασχοληθώ, τουλάχιστον προς το παρόν. Αρχικά, στην κεντρική σελίδα του σάιτ ανέβασα αναλυτικά το Γκλάντμπαχ – Ουνιόν Βερολίνου με μία πολύ καλή για τα δεδομένα του ματς επιλογή, οπότε παρακάτω θα δούμε τα άλλα δύο σημεία που κράτησα από το πρόγραμμα…

Το πρώτο έρχεται από το Πάντερμπορν – Ντόρτμουντ. Το φαβορί της αναμέτρησης είναι προφανή και δεν είναι άλλο από την Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια έχει μείνει πλέον πίσω από την κορυφή αρκετούς βαθμούς και μοναδικός της στόχος είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης, καθώς βλέπει τους διώκτες της να την πλησιάζουν επικίνδυνα. Η Πάντερμπορν δεν πρόκειται να σωθεί. Παραμένει στην τελευταία θέση, έρχεται από 9 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη και παραμένει με 3 ισοπαλίες μετά τη διακοπή, κάτι που σαφώς δεν την βοηθά. Αναγκαστικά θα παίξει σήμερα επιθετικά, όπως κάνει άλλωστε σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να σκοράρει αλλά να δέχεται περισσότερα τέρματα. Η Ντόρτμουντ θα βρει χώρους και θα επιστρέψει στις νίκες, πιθανόν με μεγάλο σκορ. Το συνδυαστικό 2 & G/G αξίζει σε απόδοση 2,55 στον Stoiximan και θα το τιμήσω δεόντως!

Η δεύτερη και τελευταία επιλογή έρχεται από το Ντιναμό Δρέσδης – Στουτγκάρδη. Εδώ υπάρχει λάθος στις αποδόσεις των γκολ, καθώς μάλλον οι μπουκ αγνοούν την πορεία των δύο ομάδων. Η Ντιναμό δίνει το πρώτο της ματς μετά την διακοπή, καθώς να θυμίσω πως βρισκόταν σε καραντίνα δύο εβδομάδων λόγω κρουσμάτων, οπότε σίγουρα αποτελεί ερωτηματικό. Ωστόσο, πριν από αυτήν, είχε εμφανίσει 4/5 G/G & Over 2,5 δείχνοντας πως είναι μία αρκετά επιθετική ομάδα. Για την Στουτγκάρδη δεν τίθεται λόγος πλέον, καθώς προέρχεται από το 3-2 επί του Αμβούργου στο φινάλε, φτάνοντας τα 4 σερί G/G, τα 3 σερί Over 2,5 και τα 2 σερί Over 4,5! Στον πρώτο γύρο η Στουτγκάρδη κέρδισε με 3-1, οπότε δεν βλέπω να μην έχουμε γκολ και στο σημερινό ματς. Πιθανό το Over, πιθανό και το G/G, ωστόσο θα κρατήσω το δεύτερο λόγω καλύτερης απόδοσης στο 1,99 της Betshop.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Ελπίζω να έχουμε το απόλυτο σήμερα γιατί μας γυροφέρνει. Τα ξαναλέμε από την επόμενη βδομάδα. Καλή Κυριακή σε όλους!

Leave a Comment