Ματιές σε δύο ηπείρους

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet!   

Όπως ανέφερα και χθες, το κυρίως μενού στις εθνικές ομάδες είναι σήμερα. Πολλοί αγώνες και αρκετές επιλογές στην τελευταία ημέρα των εθνικών για αυτόν τον μήνα. Στην αρχική σελίδα του σάιτ έχω αναρτήσει το Ιταλία – Ολλανδία, το μεγαλύτερο παιχνίδι της βραδιάς, οπότε παρακάτω θα δούμε τις υπόλοιπες επιλογές, τόσο από τα προκριματικά, όσο και από το MLS, το πρωτάθλημα της Αμερικής που έχει το δικό του ενδιαφέρον αυτό το διάστημα Πάμε να ξεκινήσουμε.

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Νορβηγία – Βόρεια Ιρλανδία. Η Νορβηγία με τον εξαιρετικό Χάαλαντ στο τιμόνι της κέρδισε με 4-0 τη Ρουμανία, με τον διεθνή άσο της Ντόρτμουντ να πετυχαίνει το πρώτο του χατ τρικ. Με φόρα χρειάζεται άλλη μία νίκη σήμερα και απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία έχει τον πρώτο λόγο. Πιθανόν να γίνει και με πολλά γκολ, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν παίζουν κλειστά πλέον σε κανένα εκτός έδρας παιχνίδι (6/7 G/G). Το συνδυαστικό 1 & Over 2,5 στο 2,25 του Stoiximan αξίζει τα λεφτά του.

Ακολουθούν δύο επιλογές στην ίδια λογική. Στα ματς Ρουμανία – Αυστρία και Σκωτία – Τσεχία θα σταθώ, καθώς περιμένω εκατέρωθεν σκοράρισμα και στα δύο παιχνίδια. Ομάδες που έχουν την ίδια φιλοσοφία (αν εξαιρέσουμε ελαφρώς την Σκωτία) και κυνηγούν τις νίκες. Αμφότερα ταιριάζουν για G/G βάσει στατιστικών και θα τα επιλέξω, αρχικά στο 1,89 αυτό της Ρουμανίας και κατά δεύτερον στο 1,94 αυτό της Σκωτίας, και τα δύο από την Betshop.

Πάμε και στην Αμερική, εκεί όπου οι ομάδες δίνουν τις τελευταίες αγωνιστικές αυτόν τον μήνα για την είσοδό τους στα πλέι οφ. Το πρώτο σημείο έρχεται από το Ίντερ Μαιάμι – Ατλάντα Γιουνάιτεντ. Η Ίντερ έρχεται από δύο σερί νίκες έχοντας τον Ιγκουαίν στο ρόστερ της και με νίκη σήμερα μπαίνει για πρώτη φορά σε θέσεις πλέι οφ. Είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα της Ατλάντα που είναι αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Ο άσος δυστυχώς έπεσε αρκετά, αλλά έστω και στο 1,65 του Stoiximan παίζεται.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από το Ντι Σι Γιουνάιτεντ – Φιλαδέλφεια. Δύο ομάδες που βρίσκονται σε διαφορετική κατάσταση και έχουν άλλους στόχους. Η Ντι Σι πάει από το κακό στο χειρότερο, τελευταία βαθμολογικά και με μία άμυνα σουρωτήρι. Η Φιλαδέλφεια κερδίζει στα τελευταία παιχνίδια και βρίσκεται μόλις στο -3 από την κορυφή. Έχει καλή ομάδα, σκοράρει με άνεση και μπορεί να επιβεβαιώσει ακόμα ένα σημείο. Επιλογή το διπλό στο 1,93 του Stoiximan.Αυτά ήταν για σήμερα.

Τα ξαναλέμε αύριο με ότι ενδιαφέρον υπάρχει (αν υπάρχει) από το πρόγραμμα!

Leave a Comment