Κυριακή των φαβορί και των γκολ

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του Stoiximabet!

Ο Μπετατζής άρχισε αρκετά νωρίς την μελέτη για το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής 21/06 κι έτσι δεν είναι εύκολο να γίνει απολογισμός για τις επιλογές του Σαββάτου 20/06. Όπως και να έχει, προχωράμε γι’ ακόμα μία ημέρα με στόχο το ταμείο.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Ξεκίνημα από τα δικά μας. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σ’ ένα ματς που δεν θυμίζει τα ντέρμπι του παρελθόντος, αλλά πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα αλλά θέλουν να το πάρουν αήττητοι γι’ αυτό και τους περιμένουμε να τα δώσουν όλα. Ο Παναθηναϊκός, από τη μεριά του, κερδίζει τις εντυπώσεις με τη μαχητικότητά του, ωστόσο παραμένει ομάδα με συγκεκριμένο ταβάνι και ποιοτικά δύσκολα θα μπορέσει να τα βάλει με τον Ολυμπιακό. Σε εξαιρετικές αποδόσεις ο άσος με το over 1,5, από εκεί θα ξεκινήσουμε το δελτίο της Κυριακής.

Συνεχίζουμε με την Premier League. Η Τσέλσι δοκιμάζεται στη έδρα της Άστον Βίλα, σ’ ένα ματς όπου αμφότερες θέλουν τους βαθμούς της νίκης. Η Άστον Βίλα για να σωθεί και η Τσέλσι για να παραμείνει στην 4άδα. Παρόλα αυτά, το θέμα δεν είναι τι θέλουν, αλλά τι μπορούν. Και κακά τα ψέμματα, η φετινή έκδοση των γηπεδούχων είναι από τις χειρότερες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να καταφέρουν να κάνουν την υπέρβαση και να σωθούν. Ο Φρανκ Λάμπαρτ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Τσέλσι και οι Λονδρέζοι μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά παραπάνω από την αντίπαλό τους και να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Θα κάνουμε και μία στάση στη Ρωσία. Η Λοκομοτίβ Μόσχας υποδέχεται την Όρενμπουργκ με τα δεδομένα να έχουν ως εξής: Οι γηπεδούχοι, που ποιοτικά είναι ανώτεροι, άλλαξαν προπονητή και με τον Σέρβο Νίκολιτς στον πάγκο τους θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Την ίδια ώρα, στις τάξεις των φιλοξενούμενων υπάρχει αναστάτωση, καθώς οι παίκτες δεν δέχθηκαν τη μείωση μισθών και ο προπονητής αποχώρησε. Κοντολογίς, όλα δείχνουν προς τα αριστερά και η “Λόκο” θα μπει στο παιχνίδι μας.

Φινάλε με ένα over από τη Δανία. Πιο συγκεκριμένα, περιμένουμε πολλά τέρματα στο παιχνίδι της Σίλκεμποργκ με τη Σοντέρισκε. Παινίχι για τα πλέι οφ, με τη Σίλκεμποργκ να θέλει μόνο νίκη και γι’ αυτό να παίζει αναγκαστικά ανοιχτά. Έτσι κι αλλιώς, πάντως, είναι ομάδα του over 2,5, με 19/27 φέτος. Όσο για τη Σοντέρισκε; Προφανώς και μπορεί να ακολουθήσει στον ρυθμό των γηπεδούχων. Είναι ομάδα που κι αυτή με τη σειρά της αρέσκεται στο ανοιχτό ποδόσφαιρο και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μετράει 18/27 over 2,5. Εξαιρετικό συμπλήρωμα για το δελτίο μας το 1.70.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Καλή τύχη μάγκες!

Leave a Comment