Η ενισχυμένη Νόριτς

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Εδώ είμαστε και σήμερα με αρκετή Αγγλία στο κουπόνι μας όπως κάθε Σάββατο. Το Νιούκαστλ – Τσέλσι έχει αναρτηθεί στην αρχική σελίδα του σάιτ με ανάλυση και προγνωστικό, οπότε πάμε να δούμε αμέσως τις υπόλοιπες επιλογές…

Η πρώτη έρχεται από το Γουότφορντ – Τότεναμ που είναι και το πρώτο χρονικά ματς στις 14:30. Η Γουότφορντ με τον Πίρσον στον πάγκο της έχει πάρει πραγματικά φόρα έχοντας 5 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου. Παίζει πλέον καλό ποδόσφαιρο, έχει άριστη ψυχολογία και βγήκε όπως ήταν φυσικό από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, η Τότεναμ δεν πατάει καλά, δέχεται εύκολα γκολ, ενώ οι αρκετές απουσίες που έχει την επηρεάζουν ως ένα βαθμό. Επιθετικά πάντως δεν δυσκολεύεται να βρίσκει το γκολ και κάτι τέτοιο δεν θα αποτελέσει πρόβλημα ούτε στο σημερινό ματς. Με τα δεδομένα που έχουμε το G/G στο 1,68 της Betshop είναι πολύ πιθανό, έστω και αν δεν είναι υψηλό.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Νόριτς – Μπόρνμουθ. Ματς που μπορεί να θεωρηθεί ως εξάποντο, καθώς η Νόριτς είναι τελευταία και η Μπόρνμουθ προτελευταία. Οι γηπεδούχοι παίζουν σήμερα ένα πολύ δυνατό χαρτί, καθώς με νίκη μειώνουν τη διαφορά από την Μπόρνμουθ στους 3 βαθμούς και αυξάνουν τις ελπίδες παραμονής. Στην προσπάθεια αυτή θα έχει ξανά τον επιθετικό Πούκι στην επίθεση, ενώ παράλληλα ενισχύθηκε με τους Ντούντα και Ρουπ από τις Χέρτα και Χόφενχαϊμ στα χαφ, δυναμώνοντας αρκετά την ομάδα. Η Μπόρνμουθ εκτός είναι αδύναμη, δέχεται εύκολα γκολ και βρίσκεται γενικά σε κακή φόρμα. Ο άσσος στο 2,15 της Novibet αποτελεί μία καλή επιλογή.

Συνέχεια στο Μπέρμιγχαμ – Κάρντιφ. Ματς που περιμένω γκολ και από τις δύο μεριές, καθώς αμφότερες το τελευταίο διάστημα σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία. Η Μπέρμιγχαμ έρχεται από 6/7 G/G, ενώ η Κάρντιφ από 5/6 G/G προσφάτως. Το G/G στο 1,78 της Betshop είναι μία πολύ πιθανή επιλογή.

Συνέχεια στο Σέφιλντ Γουέν. – Μπλάκμπερν. Άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο περιμένω πολλά γκολ, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που σκοράρουν. Η Σλεφιλντ στα τελευταία ματς μπορεί να παίζει πιο σφιχτά, αλλά όταν βρίσκει χώρους κάνει το παιχνίδι της και σήμερα αναμένεται να βρει πολλούς κόντρα στην ασταθή Μπλάκμπερν. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από 5 σερί G/G και 3/4 Over παίζοντας ανοιχτά σε κάθε γήπεδο, ειδικά εκτός έδρας. Το Over 2,5 στο 2,06 της Betshop είναι πραγματικά μία αξιόλογη επιλογή.

Κλείνω με το Κρου – Τσέλτεναμ. Οι δύο ομάδες έρχονται από μεγάλα σκορ αλλά από διαφορετικά αποτελέσματα. Η Κρου ηττήθηκε με 3-1 από τη Σουίντον την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ η Τσέλτεναμ επικράτησε με 3-1 της Γουόλσολ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από 9 σερί G/G και 7/8 Over 3,5, ενώ η φιλοξενούμενοι έρχονται από 5/7 G/G, έχοντας εμφανίσει στα 4 το 1-1 ως σκορ. Προφανής η επιλογή του G/G στο 1,70 της Novibet, οπότε την κρατάω ζεστά.

Αυτά ήταν για σήμερα τα παιχνίδια. Τα ξαναλέμε αύριο με το νέο πρόγραμμα!

Leave a Comment