Η αγαπημένη τους συνήθεια φέτος

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Εδώ είμαστε και σήμερα στο κλασικό ζέσταμα της Παρασκευής, σε ένα πρόγραμμα που δεν έχει να μας προσφέρει πολλά, αλλά σίγουρα προσφέρει σημεία. Πάμε να δούμε τι έχουμε, σε ένα αρκετά χαλαρό μενού, στο οποίο θα πορευτώ κυρίως με γκολ…

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Πάντερμπορν – Κολωνία. Ματς που πραγματικά περιμένω πολλά γκολ, καθώς μέσα στο 2020 η συγκεκριμένη συνήθεια τούς έγινε λατρεία. Η Πάντερμπορν εντός έδρας μετράει 3/3 G/G & Over 2,5, εκ των οποίων τα δύο ήταν και Over 4,5, ενώ η Κολωνία έχει 6/6 Over 2,5, με 5/6 Over 3,5 και 3/6 Over 4,5. Λογικό να έχουμε αρκετά τέρματα, οπότε το G/G & Over 2,5 στο 1,73 του Stoiximan είναι πολύ πιθανό.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Αλαβές – Βαλένθια στην Ισπανία. Από την μία έχουμε μία ανεβασμένη και δυνατή εντός έδρας Αλαβές και από την άλλη έχουμε μία Βαλένθια που προβληματίζει αμυντικά και κάνει κάθε της παιχνίδι ροντέο, μετρώντας μία νίκη στα 6 τελευταία ματς. Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η ισοπαλία, καθώς σίγουρα δεν μπορώ να υποτιμήσω του φιλοξενούμενους, αλλά θα μείνω μακριά. Προτιμώ να κρατήσω το G/G στο 1,99 της Betshop, αφού αμφότερες σκοράρουν και δέ4χονται γκολ με ευκολία.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από την Ολλανδία και το Φόλενταμ – Γιονγκ Άγιαξ. Μια απλή αναφορά στα κατορθώματα των δύο ομάδων θα μας βγάλει και την επιλογή. Η Φόλενταμ έρχεται από 14 σερί G/G, 12/14 Over 2,5 και 7/14 Over 3,5, την ώρα που ο Γιονγκ Άγιαξ έρχεται από 5/6 G/G & Over 3,5, εκ των οποίων τα 4 ήταν Over 4,5 και τα 3 Over 5,5! Λογική και εδώ η επιλογή του Over 3,5 στο 1,93 του Stoiximan.

Με αυτά τα λίγα θα πορευτούμε για σήμερα και θα ετοιμαστούμε για την δύσκολη μάχη αύριο με νεότερα σημεία από την Αγγλία και όχι μόνο…

Leave a Comment