Ημέρα κυπέλλων με φαβορί και γκολ

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα, ωστόσο παίζει κυρίως τους θεσμούς των κυπέλλων. Με αυτά θα κάνουμε παιχνίδι σήμερα, με το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ωστόσο, να βρίσκεται αναλυτικά στην αρχική σελίδα του σάιτ μαζί με το προγνωστικό της αναμέτρησης φυσικά, οπότε πάμε να δούμε τι έχουμε στα υπόλοιπα ματς…

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το έτερο ματς κυπέλλου το ΑΕΚ – Άρης. Ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, καθώς είναι η μοναδική τους διέξοδος για μία μεγάλη διάκριση φέτος. Λογικό να έχουμε αμυντικές προσεγγίσεις από τους δύο προπονητές, όπως έγινε άλλωστε και στο ματς πρωταθλήματος πριν από λίγες μέρες, με την ΑΕΚ να κερδίζει με 0-1 τον Άρη. Δεν περιμένω κανένα ρίσκο, καθώς προτεραιότητα είναι το μηδέν στις άμυνες. Το Under 2,5 στο 1,62 του Stoiximan είναι δικαίως χαμηλά και θα το κρατήσω…

Επόμενη επιλογή από την Αγγλία και το Σέφιλντ Γουέν. – Μάντσεστερ Σίτι. Ματς με ξεκάθαρο φαβορί, καθώς η Σέφιλντ δεν είναι στα καλύτερα της και η Σίτι έρχεται από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και από ένα σερί νικών σε όλες τις διοργανώσεις που της ανεβάζει την ψυχολογία. Ωστόσο, φέτος με τις μικρές ομάδες έχει αποδείξει πως έχει αμυντικά προβλήματα καθώς δεν παίρνει στα σοβαρά τις αναμετρήσεις της και αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί η ικανή επιθετικά Σέφιλντ που περιμένει το ματς πως και πως. Το G/G στο 2,00 της Betshop νομίζω πως αξίζει το ρίσκο του.

Επόμενη στάση στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης. Οι δύο ομάδες δεν τα πάνε καλά στο πρωτάθλημα, με την Άιντραχτ να βρίσκεται πολύ πίσω από τις ευρωπαϊκές θέσεις και τη Βέρντερ να είναι στις θέσεις υποβιβασμού. Το κύπελλο αποτελεί διέξοδο για τις δύο ομάδες, με την Άιντραχτ βέβαια να έχει το αβαντάζ της έδρας και φυσικά την ψυχολογία από την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε τέτοιο σημείο, θεωρώ πως η Άιντραχτ έχει ισχυρό προβάδισμα και ο άσσος στο 1,72 της Novibet μού κάνει.

Τελευταία στάση στο Μιραντές – Σοσιεδάδ. Επαναληπτικός του κυπέλλου Ισπανίας, με το πρώτο ματς να λήγει με 2-1 υπέρ των Βάσκων της Σοσιεδάδ. Δεν περιμένω πολλά διαφορετικά πράγματα από τις δύο ομάδες, καθώς μιλάμε για δύο σύνολα που έχουν μάθει φέτος να παίζουν επιθετικά. Το σκορ του πρώτου αγώνα άλλωστε, βοηθάει στο να δούμε εκατέρωθεν σκοράρισμα και φυσικά παραπάνω τέρματα μέχρι το φινάλε. Καλή επιλογή το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 στο 1,87 του Stoiximan.

Αυτά για σήμερα και κλείσαμε. Τα ξαναλέμε αύριο με ότι καλό προκύψει!

Leave a Comment