Ευκαιρία για Λυών

Χαιρετώ όλους τους φίλους του Stoiximabet 

Εδώ είμαστε και σήμερα στο κλασικό κυριακάτικο κουπόνι. Υπάρχουν πολλά και σημαντικά ματς στο πρόγραμμα, από τα οποία θα κρατήσω τρεις επιλογές παρακάτω στη στήλη. Από εκεί και πέρα, στην αρχική σελίδα του σάιτ έχω αναρτήσει τα ΑΕΚ – Ολυμπιακός και Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ, από τα οποία προκύπτουν έξτρα επιλογές. Πάμε να δούμε τι έχουμε…

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Λυών – Τουλούζ. Η Λυών πήρε τις προκρίσεις στα κύπελλα κόντρα σε Ναντ και Λιλ και σε συνδυασμό με τη νίκη της επί της Μπορντό με 1-2 στο πρωτάθλημα, συνεχίζει νικηφόρα σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα έχει μείνει 4 βαθμούς πίσω από τις ευρωπαϊκές θέσεις και η νίκη σήμερα είναι απαραίτητη. Έχει χρυσή ευκαιρία να την πάρει και μάλιστα άνετα, καθώς η Τουλούζ έρχεται από 11 σερί ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλα, εκ των οποίων οι 8 ήταν και με OverΔύσκολα θα καταφέρει κάτι απόψε και το συνδυαστικό 1 & Over 2,5 στο 1,70 της Betshop είναι μία καλή επιλογή.

Συνέχεια στο Παναιτωλικός – Άρης. Ο Παναιτωλικός μπορεί να μην έχει νίκη εδώ και 6 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όμως έχει 4 ισοπαλίες και είναι μαχητικός. Σε αυτά τα ματς έχει σημειώσει 4/6 G/Gενώ γενικά στην έδρα του γίνεται πιο επιθετικός και βρίσκει εύκολα το γκολ. Ο Άρης έρχεται από τη νίκη επί της Ξάνθης με 1-0 και θέλει να συνεχίσει το σερί του με άλλη μία νίκη. Έρχεται από 2/3 G/G & Over 2,5, ωστόσο όταν δεχτεί πίεση υποκύπτει εύκολα σε λάθη, εδικά εκτός έδρας. Η επιλογή μου θα είναι το G/G στο 1,85 της Betshop με τις δύο ομάδες να το εμφανίζουν συχνά πυκνά.

Τελευταία επιλογή από το Ίντερ – Κάλιαρι. Περιμένω ματς με πολλά γκολ και από τις δύο μεριές, καθώς η Ίντερ δέχεται εύκολα γκολ από όλους, έχοντας 6/7 G/G προσφάτως, με την ποιοτική φέτος Κάλιαρι να κάνει ροντέο σχεδόν κάθε της παιχνίδι έχοντας 10/11 Over και 9/11 G/GΝομίζω πως το ζευγάρι έχει τις προϋποθέσεις για γκολ και το G/G & Over 2,5 στο 2,17 του Stoiximan είναι αρκετά ικανοποιητικό.

Αυτά ήταν για σήμερα. Τα ξαναλέμε αύριο μέσω ανάλυσης…

Leave a Comment